Cana termo din otel inoxidabil HESTIA, 360 ml

  • Un termos la îndemână, datorită căruia băutura ta preferată este mereu la îndemână
Cana termo din otel inoxidabil HESTIA, 360 ml
Cana termo din otel inoxidabil HESTIA, 360 ml
Cana termo din otel inoxidabil HESTIA, 360 ml
Cana termo din otel inoxidabil HESTIA, 360 ml
69,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 37% (26,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cana termică din oțel inoxidabil , 360 ml. O cana termica este un gadget indispensabil pentru perioada de toamna si iarna! Datorită acestui lucru, ceaiul sau cafeaua preferată este întotdeauna la îndemână. Te poți încălzi cu lichid cald în timp ce stai la stația de autobuz, în timpul unei plimbări sau în drum spre serviciu. O cană termică este, de asemenea, o soluție ecologică - vă permite să reduceți consumul de pahare sau sticle de unică folosință.

Cana termică Secret de Gourmet Hestia este realizată din oțel inoxidabil , ceea ce o face durabilă și menține băutura caldă timp de câteva ore. Suprafața netedă este ușor de curățat și nu absoarbe mirosurile. Marginea din silicon facilitează prinderea cupei, astfel încât nu vă va aluneca din mână , chiar și atunci când purtați o mănușă. În plus, culoarea materialului distinge cupa de altele și îi conferă caracter.

O cană termică are o capacitate de 360 ​​ml , astfel încât să puteți depozita o porție mare de băutură în ea, care vă va rezista până la un câteva ore - prin comparație, o cană de ceramică medie are o capacitate de 250 ml. Datorită designului subțire, cana este ușor de ascuns într-o posetă sau rucsac. Capacul cupei se răsucește puțin și nu permite scurgerea . Deschiderea pentru băut se se face la buton, asigurând etanșeitatea și previne scurgerea atunci când este înclinată prea mult. Nu puneți cana deoparte după ce sezonul toamnă-iarnă s-a încheiat! Perfecta pentru vremea caldă - menține o temperatură scăzută chiar și mai mult decât caldă. Bucurați-vă de lichidul rece ore în șir! De asemenea, puteți adăuga gheață.

Caracteristici ale produsului:

  • Cana termică,
  • din oțel inoxidabil,
  • capacitate 360 ​​ml,
  • se spală ușor,
  • rezistenta la absorbția mirosurilor,
  • termos marca franceză Secret de Gourmet,
  • vă menține bautura calda și rece - utila iarna și vara.
Cod produs
47300
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
oțel inoxidabil
Diametru (cm)
8
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel