Organizator textil, 38 x 26 x 18 cm, ZELLER

  • O cutie practică pentru fiecare casă
Organizator textil, 38 x 26 x 18 cm, ZELLER
Organizator textil, 38 x 26 x 18 cm, ZELLER
Organizator textil, 38 x 26 x 18 cm, ZELLER
Organizator textil, 38 x 26 x 18 cm, ZELLER
Organizator textil, 38 x 26 x 18 cm, ZELLER
Organizator textil, 38 x 26 x 18 cm, ZELLER
109,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator textil, ZELLER îți va permite să ai grijă de ordine și de organizare eficientă. Acest produs de in elegant și practic a fost creat cu gândul la tine! Este, fără îndoială, un accesoriu care nu este doar frumos, ci și foarte funcțional. Datorită acestuia, diverse articole mici și textile își vor găsi un loc permanent, iar tu te vei putea bucura de un spațiu organizat eficient. Amintește-ți că ordinea în jurul tău dă un sentiment de armonie, pace și ordine, așa că, având grijă de ea, ai grijă și de tine!

Cum se realizează? Nimic mai ușor! Este un produs al cunoscutului brand ZELLER, cunoscut pentru accesoriile de înaltă calitate și accesoriile de design interior. Adaosul va atrage în special iubitorii de decorațiuni în stil clasic. Datorită structurii solide, manoperei de înaltă calitate și designului extraordinar, va fi perfect ca produs de depozitare - de neînlocuit într-o casă bine organizată.

Produsul este realizat din pânză de înaltă calitate . Interiorul său spațios vă va permite să ascundeți multe articole pe care le puteți depozita și proteja în siguranță de murdărie. Produsul se caracterizează printr-un design interesant și culori elegante . Se va dovedi a fi de neînlocuit în orice apartament organizat practic.

Caracteristicile produsului:

  • produs din in,
  • accesoriu elegant și practic în același timp,
  • caracterizat printr-un design interesant și culori stilate,
  • de neînlocuit în orice apartament organizat practic,
  • produsul este realizat din pânză de înaltă calitate,
  • se caracterizează printr-un design interesant,
  • un accesoriu în un stil clasic,
  • produs al renumitului brand ZELLER.

Producător
Cod produs
47304
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
pânză
Inaltime (cm)
26
Latime (cm)
38
Lungime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel