Dulap mobil pe roti cu 4 sertare

  • Dulap mobil gri pe roti cu 4 sertare
Dulap mobil pe roti cu 4 sertare
Dulap mobil pe roti cu 4 sertare
Dulap mobil pe roti cu 4 sertare
Dulap mobil pe roti cu 4 sertare
Dulap mobil pe roti cu 4 sertare
Dulap mobil pe roti cu 4 sertare
449,99 RON
209,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 53% (240,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O comodă este un echipament care nu numai că completează perfect interiorul, ci este și o soluție extrem de practică . Cand ne lipseste spatiu in dulap pentru haine, lenjerie de pat sau alte lucruri, si nu vrem sa aglomeram spatiul cu un alt dulap, comoda este solutia perfecta pentru situatia care ne rezolva problema. Îl putem amplasa în dormitor, în sufragerie sau în hol - oriunde ne este convenabil să-l folosim. O comodă este pentru unii oameni mai presus de toate, un blat de masă pe care putem așeza flori sau alte decorațiuni care vor face apartamentul mai confortabil.

Un dulap mobil pe roți cu 4 sertare de la un producător francez este un produs care a fost conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră. Design simplu, universal, structură ușoară, patru sertare de depozitare convenabile. Putem schimba cu ușurință locația comodei căutând un loc potrivit pentru aceasta în casă. Sertarele detașabile sunt, de asemenea, un mare plus și ușurează, mai ales la curățarea conținutului lor.

Doriți mai mult spațiu de stocare acasă? Bugetul și zona ta de dezvoltare pentru mobilier nou este limitată, iar garderoba textilă nu este topul visurilor tale? Alegeți pentru dvs. o comodă care vă va lipsi de a vă mai gândi la această problemă.

Caracteristicile produsului:

  • dulap mobil pe roți cu 4 sertare, gri ,
  • depozitare suplimentară la un preț bun
  • un produs excelent din 5five Simple marca Smart.

Cod produs
48116
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
96
Latime (cm)
45
Caracteristici suplimentare
pe roti
formă
prostokątny
Adancime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel