Cuțit de friptură ELEGANCIA, inox, 24 cm

  • Cuțit de friptură din oțel inoxidabil.
Cuțit de friptură ELEGANCIA, inox, 24 cm
59,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (16,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuțit, oțel inoxidabil, de la Secret de Gourmet este un produs de înaltă calitate realizat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Otelul inoxidabil se caracterizeaza prin rezistenta ridicata la factori precum coroziune, temperaturi ridicate si actiunea acizilor continuti in fructe si legume. Drept urmare, cuțitele din oțel sunt foarte durabile și ascuțite.

În plus, cuțitele din oțel nu sunt în contact cu alimentele și sunt 100% sigure pentru utilizare. Avantajul incontestabil este faptul că nu va rugini nici după o utilizare îndelungată. Produsul este potrivit pentru felierea chiar și a produselor foarte dure totuși, pentru a menține cuțitul ascuțit mai mult timp, vă recomandăm să îl spălați manual. Este un produs foarte durabil, realizat cu mare atenție la detalii.

Cuțitul are un mâner profilat corespunzător, datorită căruia gătitul va fi o adevărată plăcere chiar și pentru laici completi din acest domeniu. Cuțitul este perfect pentru felia pâine, fructe sau legume. Și atunci când feliați produse precum brânza, felia de branza nu se va lipi de lama cutitului. Este un produs de neînlocuit în fiecare bucătărie , indiferent dacă este un amator sau un adevărat profesionist culinar. Cuțitul este extrem de practic, iar datorită dimensiunii sale se va potrivi cu ușurință în orice dulap de bucătărie.

Caracteristici ale produsului:

  • cuțit din oțel inoxidabil
  • produs de înaltă calitate
  • cuțite de bucătărie extra ascuțite
  • se caracterizează prin rezistență remarcabilă la coroziune, temperaturi ridicate și acizi din fructe,
  • nu reacționează cu alimentele,
  • cuțite care nu ruginesc,
  • un produs indispensabil în orice bucătărie.
  • li>

Cod produs
48189
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
oțel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
compoziţie
otel inoxidabil
Lungime (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel