Sucitor din lemn, 48 cm

  • Sucitor clasic din lemn
Sucitor din lemn, 48 cm
Sucitor din lemn, 48 cm
Sucitor din lemn, 48 cm
Sucitor din lemn, 48 cm
Pret bun
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sucitorul din lemn de 48 cm este un must-have în orice bucătărie. Indiferent dacă ești bucătar profesionist sau cofetar, sau găteștisingur acasă - sucitorul este un produs care vă va permite să lărgiti orizonturile posibilităților de bucătărie. Gătitul este o activitate care ne însoțește în fiecare zi. Pregatiti pizza, sau felul nostru de mâncare național preferat, care sunt găluștele, sunt doar exemple de propuneri culinare pe care nu le putem pregăti fără sucitor.

Același lucru este valabil și pentru produsele de cofetărie, precum cornurile de casă cu dulceața noastră preferată sau turta dulce, pe care o pregătim cu atâta nerăbdare împreună cu copiii de Crăciun. Sucitorul propus de noi este realizat în întregime din lemn. Este un must have absolut in fiecare bucatarie! Realizat de compania franceza Secret de Gourmet, un sucitor din lemn este o garantie a satisfactiei si confortului in utilizare. Suprafața sa netedă face rularea mai ușoară decât credeți, iar aluatul nu se lipește de suprafața rolei.

Este, de asemenea, extrem de ușor de curățat . Culorile lemnului natural se vor potrivi oricărui decor de bucătărie și îi vor adăuga grație și clasă. Aflați cât de distractiv și simplu poate fi să întindeți un aluat.

Caracteristici ale produsului:

  • un sucitor cu o lungime totală de 48 cm
  • este realizat în întregime din lemn natural,
  • are mânere ergonomice,
  • ușor de curățat,
  • Aluatul tău va fi perfect subțire și neted
  • nici nu se va lipi de suprafața
  • Acest produs nu poate fi spălat in masina de spalat vase
  • produs de la marca franceză Secret de Gourmet.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
48190
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Diametru (cm)
5
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
48
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel