Set 2 masute ETNIK

  • Un set de masute de cafea perfecte pentru living
Set 2 masute ETNIK
Set 2 masute ETNIK
Set 2 masute ETNIK
Set 2 masute ETNIK
Set 2 masute ETNIK
Set 2 masute ETNIK
Set 2 masute ETNIK
Set 2 masute ETNIK
Set 2 masute ETNIK
Set 2 masute ETNIK
Bestsellerul nostru
449,99 RON
309,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (140,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumânări parfumate și flori proaspete într-o vază, serviciu de cafea sau ceai, gustări dulci și sărate... Un set de mese de ocazie ETNIK, 2 bucăți incluse ! Alege un produs care se va potrivi in ​​amenajarea sufrageriei tale, dar va fi si o achizitie permanenta pentru multe sezoane. Colecția de mese disponibile în magazinul nostru vă așteaptă - verificați-o acum!

Mese ocazionale este un proiect al mărcii franceze Atmosfera. Blaturile au forma rotunda si dimensiuni: diametru mic 34 cm x inaltime 38,5 cm; diametru mare 40 cm x inaltime 45 cm. Materialul este metalic și blaturile de masă din MDF - cele mai populare materiale pentru producția de mobilier. Avantajul său este durabilitatea manoperei și calitatea înaltă a produsului. O formă simplă combinată cu un blat interesant de masă va funcționa bine într-un living decorat în stil modern, dar și în stil rustic, scandinav sau boho. Culoarea neagră în combinație cu blatul maro din lemn adaugă un caracter modern mesei.

O piesă de mobilier mai mică poate acționa cu succes ca o masă ocazională sau auxiliară și poate sta, de exemplu, pe partea laterală a unei canapele. Blatul mesei dublu oferă o suprafață potrivită pentru un număr mai mare de invitați. Picioarele cu o formă modernă garantează stabilitatea mobilierului și astfel - o siguranță neprețuită.

Caracteristicile produsului:

  • Set mese,
  • dimensiuni: diametru mic 34 cm x inaltime 38,5 cm; diametru mare 40 cm x înălțime 45 cm,
  • masă din bază metalică și blat MDF,
  • material rezistent și solid,
  • negru în combinație cu un maro , blat din lemn,
  • masa este perfectă pentru interioare în diverse stiluri,
  • măsuțe de cafea ocazionale ale brandului francez Atmosphera.

< / p>
Producător
Cod produs
48257
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Diametru (cm)
40
Inaltime (cm)
45
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel