Husa pentru lenjerie de pat, haine, 60x45x30 cm

  • Husă pentru haine și lucruri mai mari
Husa pentru lenjerie de pat, haine, 60x45x30 cm
Husa pentru lenjerie de pat, haine, 60x45x30 cm
Husa pentru lenjerie de pat, haine, 60x45x30 cm
Husa pentru lenjerie de pat, haine, 60x45x30 cm
Pret bun
49,99 RON
26,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 46% (23,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Husa pentru haine textile, de la cunoscutul brand 5five Simple Smart, este realizata din materiale de inalta calitate, care se caracterizeaza prin durabilitate ridicata si rezistenta la trecerea timpului. Datorită husei, hainele dumneavoastră vor fi protejate împotriva factorilor externi dăunători, cum ar fi razele solare, care pot provoca decolorarea și acarienii de praf.

Materialul din care husa este realizata este respirabil, ceea ce te va face sa eviti mirosul neplacut, de mucegai, al hainelor tinute in ea. Hainele depozitate corespunzător vă vor servi mult timp și vor arăta ca noi chiar și după multe luni petrecute în garderobă.

Husa va fi perfectă și atunci când călătoriți, atunci când trebuie să vă împachetați un costum sau o rochie eleganta si de noi depinde sa o aducem la destinatie in stare perfecta. Vă va fi de ajutor în drum spre nunți sau conferințe de afaceri. Vă va fi utila atunci când vă mutați sau renovați un apartament, când va trebui să vă protejați suplimentar hainele împotriva prafului și murdăriei. În plus, husa vă va permite să vă organizați spațiul din garderoba și să vă organizați hainele. Este un produs extrem de practic, nu veți regreta că ați cumpărat-o!

Caracteristici ale produsului:

  • husă pentru haine,
  • protejează îmbrăcămintea împotriva factorilor externi negativi,
  • materialul este respirabil,
  • perfecta pentru călătorii,
  • vă va ajuta să organizați spațiul din garderobă,
  • un produs extrem de practic,
  • un produs al cunoscutului brand 5five Simple Smart. < /li>
< br />

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
48354
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
rodzaj zapięcia
zamek błyskawiczny
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
45
Inaltime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel