Dozator pentru bauturi reci cu robinet, 4 L, sticla

Dozator pentru bauturi reci cu robinet, 4 L, sticla
Dozator pentru bauturi reci cu robinet, 4 L, sticla
Dozator pentru bauturi reci cu robinet, 4 L, sticla
Dozator pentru bauturi reci cu robinet, 4 L, sticla
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Dozatorul pentru băuturi reci cu robinet, 4 L, din sticlaeste un produs practic și util în fiecare casă, care încântă și ochiul. Acest lucru a fost îngrijit de designeri din grupul de design al producătorului Excellent Houseware. Borcanului cu robinet s-a oferit un design sofisticat, inspirat din stilul vintage și retro.

Astăzi, astfel de gadgeturi careamintesc de vechile epoci, sunt foarte la modă. Prin urmare, dacă prețuiești designul neobișnuit, îți plac gadget-urile, dar și obiectele funcționale, acest dozator de băuturi unic ar trebui să ți se adreseze. Inspiră-te și creează ceva cu adevărat special în apartamentul tău. În plus, dozatorul va fi o completare excelentă pentru decorul bucătăriei, terasei sau grădinii.

În acest borcan mare cu robinet, poți încăpea cu succespână la 4 litri de lichid rece.Îl poți folosi ca rezervor de apă original, sau poți depozita în el sucuri și băuturi dulci, sau compoturi de casă preparate conform reţetelortradiţionale. Este perfect și pentru limonadă sau alte băuturi răcoritoare. Pentru a spori efectul, merită să folosiți cuburi de gheață pentru a menține temperatura dorită a băuturii.

Caracteristicile produsului:

  • dozator de designer pentru băuturi reci,
  • fabricat din sticlă de înaltă calitate,
  • un distribuitor funcțional pentru apă și băuturi cu un robinet practic,
Cod produs
48433
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Diametru (cm)
19
Capacite
4 l
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
30
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel