Suport prosoape cu 3 brate, 75 cm

  • Suport practic și la modă pentru baie
Suport prosoape cu 3 brate, 75 cm
Suport prosoape cu 3 brate, 75 cm
Suport prosoape cu 3 brate, 75 cm
Suport prosoape cu 3 brate, 75 cm
Suport prosoape cu 3 brate, 75 cm
Suport prosoape cu 3 brate, 75 cm
Pret bun
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport pentru prosoape cu 3 brațe, negru, 75 cm . Pentru ca fiecare articol să-și aibă locul și casa să fie îngrijită și ordonată, folosește gama variată de umerase, organizatoare și alte gadget-uri disponibile în magazinul nostru. Oferim mobilier de casa practic, inventiv si util cu un design interesant si la moda. Verificați-l și vedeți singur!

Suportul pentru prosoape este un proiect al mărcii recomandate Storagesolutions. Este fabricat din metal durabil, solid, datorită căruia este rezistent la deteriorare sau umezeală și va servi mulți ani. Este perfect pentru un spațiu de baie - adesea cald și umed. Suprafața netedă și structura simplă îl fac ușor de curățat și astfel - permite o igienă maximă. Culoarea neagră se va potrivi cu majoritatea aranjamentelor, adăugând o atmosferă industrială.

Este stabil, așa că nu trebuie să vă fie teamă să îl supraponderați sau că îl răsturnați. Înălțimea de 75 cm și lățimea vor fi potrivite pentru majoritatea băilor, găzduind mai multe prosoape. De acum înainte, toate textilele se vor putea usca liber. Vezi si alte produse de la marca Storagesolutions, specializata in solutii practice de organizare si depozitare acasa, disponibile in magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • suport pentru prosoape,
  • structură stabilă,
  • un produs al mărcii Storagesolutions,
  • înălțimea produsului: 75 cm,
  • construcție solidă din metal,
  • Culoare neagră,
  • ușor de curățat
  • într-un stil industrial la modă.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
48441
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
75
Latime (cm)
49.5
Lungime (cm)
23.5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel