Opritor usa TIGER, 1 kg

  • Opritor usa
Opritor usa TIGER, 1 kg
69,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Opritor de ușă. Un curent de aer trântește ușa, fereastra? Avem un ajutor mic și inteligent pentru tine! Verifică oferta de opritoare de uși disponibile în magazinul nostru și vezi cât de utile sunt. O gamă largă de produse vă va permite să găsiți un model potrivit pentru stilul și camera dvs.!

Opritorul pentru ușă este un proiect al renumitului brand Home Styling Collection. Va fi un gadget senzațional, practic și drăguț pentru camera copilului tău. Cântărește 1 kilogram, datorită căruia blochează efectiv tocul ferestrei sau ușa să nu se trântească. De asemenea, este durabil și rezistent la decolorarea de la soare, așa că va dura mult timp. Culoarea și o temă veselă se vor potrivi în orice aranjament al camerei unui copil. Un opritor de usa este si o idee de cadou foarte buna, atat pentru copil, cat si pentru parinti. Va fi cu siguranță util și, în același timp, va fi un decor minunat de cameră !

Caracteristicile produsului:

  • Opritor de ușă,
  • cu motiv drăguț,
  • din poliester durabil,
  • manoperă solidă,
  • greutatea de 1 kilogram blochează efectiv ușa sau fereastra,
  • un produs al unui cunoscut producător de interior mobilier și decorațiuni,
  • Colecția Home Styling marca olandeză.

Cod produs
48462
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
14
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
21
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel