Lampa suspendata 100 cm, industriala

  • Lampă elegantă pentru un interior la modă
Lampa suspendata 100 cm, industriala
Lampa suspendata 100 cm, industriala
Lampa suspendata 100 cm, industriala
Lampa suspendata 100 cm, industriala
74,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 41% (31,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Luminează-ți serile lungi și întunecate de iarnă acasă. Alege elemente de iluminat care vor da interiorului strălucire și căldură și chiar și atunci când sunt estompate, vor fi un decor unic, extraordinar în sine. Verifică gama completă de lămpi și decorațiuni luminoase disponibile în magazinul nostru și alege modelul perfect pentru tine!

Lampa cu pandantiv, auriu, este un proiect unic al cunoscutei companii Home Styling Collection. Forma cadrului și culoarea acestuia creează un design industrial. Lampa este realizată din metal rezistent și solid. Un astfel de articol vă va servi mulți ani, în timp ce arată grozav. Datorită materialului folosit, lampa este ușor de curățat și întreținut.

Culoarea aurie a lămpii arată la modă și se va potrivi oricărui stil interior. Se va incadra mai ales intr-un aranjament modern al iubitorilor de stil industrial, dar si glamour. Va arăta grozav în hol, sufragerie, dormitor sau camera pentru tineret. Dimensiunile produsului: 12 x 100 cm sunt universale. Vă recomandăm să folosiți un bec LED care nu numai că acesta consumă o cantitate minimă de energie electrică, dar și emite căldură. Vă recomandăm modele stilizate care să ofere lumină aurie.

Caracteristicile produsului:

  • lampă cu pandantiv, auriu,
  • lungimea lămpii cu cablu este de 100 cm,
  • vă recomandăm să utilizați un bec LED economisitor de energie și ecologic,
  • lumina subtilă va oferi interiorului o impresie de căldură și confort,
  • design unic - referitor la stilul industrial,
  • realizata dintr-o structură metalică solidă,
  • proiect modern de Home Styling Collection.

Cod produs
48525
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Diametru (cm)
12
Inaltime (cm)
10
Sursa de putere
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel