Lampa suspendata 8 cm, industriala

  • Lampă elegantă pentru un interior la modă
Lampa suspendata 8 cm, industriala
Lampa suspendata 8 cm, industriala
Lampa suspendata 8 cm, industriala
Lampa suspendata 8 cm, industriala
64,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (26,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Luminează serile întunecate și lungi de iarnă petrecute în casa. Alegeți elemente de iluminat care vor face interiorul să strălucească și să fie cald , și chiar estompat, va reprezenta în sine un decor neobișnuit, interesant. Răsfoiește întreaga gamă de lămpi și decorațiuni luminoase disponibile în magazinul nostru și alege modelul perfect pentru tine!

Lampa suspendată mata este un proiect unic al companiei dovedite Home Styling Collection . Un suport de lampă simplu arată interesant în combinație cu un cablu alb-negru. Lampa este realizată din metal rezistent și solid. Un astfel de articol vă va servi mulți ani, în timp ce arată grozav. Datorită materialului folosit, lampa este ușor de curățat și întreținut .

Culoarea aurie a lămpii arată elegantă și se va potrivi oricărui stil interior. Se va potrivi în special într-un aranjament modern al iubitorilor de stil glamour și accente strălucitoare. Va arata elegant in living, camera tineretului, dar si in dormitor sau hol. Dimensiunile produsului: 12 x 10 cm sunt universale. Vă recomandăm să folosiți un bec LED care nu numai că consumă o cantitate minimă de energie electrică, dar și nu degajă căldură. Vă recomandăm modele stilizate care oferă lumină aurie.

Caracteristici ale produsului:

  • Lampa mata,
  • dimensiuni produs: 12 x 10 cm,
  • vă recomandăm să utilizați un bec LED economisitor de energie și ecologic,
  • lumina subtilă va oferi interiorului o impresie de căldură și confort,
  • design unic - simplu,
  • realizata dintr-o structură metalică solidă,
  • >
  • un gadget modern de la compania Home Styling Collection.

Cod produs
48527
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Diametru (cm)
12
Inaltime (cm)
10
bec
fara bec inclus
Sursa de putere
la retea
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel