Umerașe, set de 6 bucati

  • Umerașe practice pentru garderoba copiilor
Umerașe, set de 6 bucati
Umerașe, set de 6 bucati
Umerașe, set de 6 bucati
Umerașe, set de 6 bucati
Umerașe, set de 6 bucati
Umerașe, set de 6 bucati
41,99 RON
23,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 43% (18,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeraș. Dulapul tău este dezordonat, hainele atârnă una peste alta, iar partea pliată în cuburi se încrețește pe rafturi ? E timpul să rezolvi asta! Asigurați-vă că aveți suficiente umerase pentru a se potrivi cu garderoba dvs. Vezi oferta de umerase disponibile in magazinul nostru!

Umerasul de la brandul 5five Simple Smart este un model clasic si bine conceput. Formele simplificate și simple garantează că hainele agățate de el nu se deteriorează, întinzându-se peste umeri. Datorită elementelor suplimentare, umerasul este multifuncțional: șipca transversală este adaptată pantalonilor, iar șanțurile de pe umeri pentru agățarea hainelor pe curele subțiri sau panglici.

Umerașul este realizat din lemn, cu excepția cârligului în sine, care era din metal. Acest lucru garantează durabilitatea și rezistența produsului. nu este susceptibil la îndoire sau deteriorări mecanice. Este o achiziție de mulți ani. Culoarea universală se va potrivi cu orice garderobă. Nu există niciodată prea multe umerase în casă! Se vor dovedi deosebit de utile în timpul curățeniei de dinainte de Crăciun sau de primăvară în garderobă. Ai grijă nu numai de haine, ci și de confort atunci când alegi un stil de dimineață.

Caracteristici ale produsului:

  • umeras,
  • umerasul este din lemn, cu excepția cârligului în sine, care este din metal,
  • universal,
  • sipca transversală este destinată suspendării pantalonilor,
  • decupările pe umeri sunt adaptate pentru agățarea hainelor pe bretele subțiri,
  • produs de la 5five Simple Smart.

Cod produs
48611
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
14
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel