Agrafă pentru perdea ROSAE, 1 buc

  • Agrafa practica pentru fixarea draperiilor
Agrafă pentru perdea ROSAE, 1 buc
Agrafă pentru perdea ROSAE, 1 buc
Agrafă pentru perdea ROSAE, 1 buc
Agrafă pentru perdea ROSAE, 1 buc
Agrafă pentru perdea ROSAE, 1 buc
Agrafă pentru perdea ROSAE, 1 buc
Agrafă pentru perdea ROSAE, 1 buc
Agrafă pentru perdea ROSAE, 1 buc
49,99 RON
27,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 44% (22,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Agrafă pentru perdele, 1 bucată . Lăsați mai multă lumină să pătrundă în casa dvs. cu o perdea sau o agrafa pentru perdea. Datorită acestui gadget, puteți fixa draperiile în multe moduri diferite și puteți crea o compoziție unică care va schimba complet spațiul ferestrei. Agrafele simple de utilizat și extrem de eficiente sunt un gadget în care merită să investești.

Această mică agrafa va oferi draperiilor simple și plictisitoare un aspect complet diferit. O ​​poți folosi pentru a fixa draperiile și perdelelor într-un număr nesfârșit de moduri, totul depinde de imaginația ta! O simplă fixare în mijlocul perdelei va face să pătrundă mai multă lumină în cameră, iar florile așezate pe pervaz vor fi mai vizibile. De asemenea, puteți fixa perdeaua atunci când doriți să aerisiți apartamentul, datorită prinderii perdeaua va rămâne la locul ei și nu va trebui să vă faceți griji că rafala bruscă de aer va rupe materialul.

Agrafa este realizata din metal. Forma elegantă cu o structură de vitraliu arată grozav pe perdele și le subliniază frumos culoarea. Agrafa este foarte ușor de utilizat, trebuie doar să o puneți pe partea din față a perdelei, apoi pliati materialul, prindeți-l și lipiți scobitoarea atașată pe ambele părți.Gadgetul a fost proiectat de Douceur d'intérieur , o companie cunoscută în toată Europa, care produce accesorii de înaltă calitate pentru casă.

Caracteristicile produsului:

  • agrafa perdea,
  • design simplu, ușor de utilizat,
  • din metal ,
  • producător: Douceur d'intérieur.

Cod produs
48719
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
metal
Diametru (cm)
17
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel