Mascota pentru copii LEU, 41 cm

  • Leu drăguț pentru iubitorii de animale
Mascota pentru copii LEU, 41 cm
Mascota pentru copii LEU, 41 cm
Mascota pentru copii LEU, 41 cm
Mascota pentru copii LEU, 41 cm
Mascota pentru copii LEU, 41 cm
Mascota pentru copii LEU, 41 cm
Mascota pentru copii LEU, 41 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Mascota LEU pentru copii, 41 cm. Cine a spus că putem cumpăra doar mascote pentru copii? Din ce în ce mai des, animalele de pluș sunt alese ca idee de cadouri pentru persoana iubită sau pur și simplu pentru a decora o varietate de camere. Mascota în formă de leu se potrivește atât într-o cameră pentru copii, cât și pentru decorarea pervazului din dormitorul pentru adulți. Brandul francez Atmosphera Créateur d'intérieur se remarcă printr-o pasiune pentru design la cel mai înalt nivel, așa că atunci când au proiectat jucării de pluș, creatorii s-au concentrat pe materiale de o calitate excelentă și pe o estetică originală.

Copilul dvs. se va îndrăgosti de mascota cu motiv de leu la prima vedere și cu siguranță va fi cel mai bun prieten al lui. Mascota LEU se distinge prin detalii fermecătoare care vor fermeca ochii adulților și copiilor din întreaga lume. Moliciunea jucăriei te încurajează să o îmbrățișezi pentru o lungă perioadă de timp, iar înălțimea de 41 de centimetri și greutatea redusă fac ca cei mici să poarte ușor mascota. Jucaria de plus este realizata dintr-o combinatie de bumbac si poliester, motiv pentru care este usor de curatat si placuta la atingere. In plus, jucaria este cusuta cu atentie la fiecare detaliu, pe care il vei observa cat ai clipi.

Caracteristici ale produsului:

  • mascota în formă de leu,
  • perfecta pentru dormitoare pentru adulți sau pentru copii,
  • original Atmosphera Créateur d'intérieur ,
  • este fabricata din bumbac și poliester
  • înălțimea mascotei este de 41 centimetri ,
  • ușor de curățat,
  • funcționează excelent ca decorațiune sau jucărie.
Cod produs
48768
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
41
Latime (cm)
14
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel