Scurgator pentru vase, cupe telescopice, 30-39 cm

  • Coș multifuncțional pentru multe sarcini în bucătărie
Scurgator pentru vase, cupe telescopice, 30-39 cm
Scurgator pentru vase, cupe telescopice, 30-39 cm
Scurgator pentru vase, cupe telescopice, 30-39 cm
Scurgator pentru vase, cupe telescopice, 30-39 cm
Scurgator pentru vase, cupe telescopice, 30-39 cm
Scurgator pentru vase, cupe telescopice, 30-39 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Scurgator pentru vase, cupe telescopice, 30-39 cm de la marca germană WENKO este un obiect extrem de util printre echipamentele de bucătărie . Indiferent dacă avem o mașină de spălat vase sau un scurgător, se întâmplă să vrem să spălăm spontan mai multe farfurii sau tacâmuri. Fără un scurgător de vase la chiuvetă, ar trebui să ne placă să scurgem fiecare spălare separat. Cine își poate permite zilele acestea?

Coșul telescopic pentru uscarea vaselor poate fi instalat cu succes în chiuvetă . Suprafața de sprijin este proiectată în așa fel încât coșul să se aseze optim și să fie perfect pentru golirea chiuvetei, colectarea deșeurilor vegetale sau depozitarea vaselor mici. În plus, este ideal și pentru depozitarea ustensilelor de clătire, curățare și spălare în bucătărie și în dulapul de acasă. De asemenea, va funcționa ca un uscător pentru legume sau fructe. Alternativ, poate fi folosit ca si coș de depozitare pentru condimente sau substanțe chimice.

Forma de scurgere permite, de asemenea, să fie păstrat cu ușurință în dulapurile de bucătărie atunci când nu este utilizat. Este foarte ușor de curățat. . Pentru a rezuma, există multe avantaje ale acestui electrocasnic inteligent, dar poate cel mai mare este utilitatea și fiabilitatea sa incontestabilă în fiecare bucătărie. Dimensiuni (L x Î x A): 30-39 x 7 x 18,5 cm . Lățimea este reglabilă. Material: Plastic (PP).

Caracteristici ale produsului:

  • un vas de scurgere obligatoriu,
  • se potrivește cu orice stil interior
  • compact și ușor de utilizat,
  • reglarea lățimii de la 30 la 39 cm,
  • este ușor și convenabil de stocat,
  • este un produs al mărcii dovedite WENKO.
Producător
Cod produs
48794
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Latime (cm)
30-39
Inaltime (cm)
7
Lungime (cm)
18.5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel