Organizator sertar 23x9 cm, universal

  • Un organizator practic va ajuta la aducerea ordinii în cameră
Organizator sertar 23x9 cm, universal
Organizator sertar 23x9 cm, universal
Organizator sertar 23x9 cm, universal
Organizator sertar 23x9 cm, universal
Organizator sertar 23x9 cm, universal
Organizator sertar 23x9 cm, universal
Organizator sertar 23x9 cm, universal
Organizator sertar 23x9 cm, universal
Pret bun
38,99 RON
27,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator pentru un sertar 23x9 cm, universal, culoare gri . Pentru a te bucura de ordine și libertate – organizează spațiul din casa ta. Verificați gama variată disponibilă în magazinul nostru pentru a alege organizatoarele potrivite perfect nevoilor dumneavoastră. Cu siguranță veți alege coșurile, recipientele sau cutiile potrivite care să găzduiască toate produsele cosmetice, prosoapele și alte accesorii din spațiul de baie sau din altă cameră.

Organizatorul de sertare este un produs practic din gama renumita marcă 5five Simple Smart, care este specializată în design moderne și utile de mobilier pentru casă și elemente decorative. Organizatorul de sertare este o modalitate excelentă de a aduce ordine în spațiul de utilitate. Acest lucru face ca toate articolele să fie ușor de găsit. În plus, acest mod de organizare face curățarea mai ușoară - luați doar o cutie în loc de multe produse.

Organizatorul de sertare este realizat din plastic de înaltă calitate. Recipientul este, prin urmare, rezistent la deteriorare, dar în același timp ușor de curățat . Dimensiunile produsului: 23 x 9 x 4,5 cm permit adaptarea individuala la nevoile si posibilitatile mobilierului - in cazul unui sertar mai mare se pot folosi mai multe organizatoare pentru a organiza corect obiectele depozitate. Culorile universale, discrete, se vor potrivi tuturor interioarelor și aranjamentelor, în special în stilurile moderne, scandinave sau industriale.

Caracteristicile produsului:

  • organizator de sertar,
  • facilitează păstrarea îngrijită a sertarului,
  • realizat din plastic de înaltă calitate,
  • universal, discret,
  • dimensiuni produs: 23 x 9 x 4,5 cm,
  • suprafața este ușor de curățat,
  • un produs al cunoscutului brand 5five Simple Smart.

  • Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
48966
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
4,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel