Geantă de cosmetice pentru călătorie bărbați HOMME

  • Geanta îngrijita pentru îngrijirea feței și alte articole
Geantă de cosmetice pentru călătorie bărbați HOMME
Geantă de cosmetice pentru călătorie bărbați HOMME
Geantă de cosmetice pentru călătorie bărbați HOMME
Geantă de cosmetice pentru călătorie bărbați HOMME
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Articole de toaletă pentru bărbați HOMME, de culoare gri. Este o parte esențială a echipamentului dumneavoastră. Este greu să supraviețuiești vacanței fără crema hidratantă sau balsamul preferat pentru părul tău. La urma urmei, niciunul dintre noi nu vrea să-și piardă nervii în vacanță din cauza lucrurilor care nu au fost împachetate . Așa ca împachetează-le în geanta noastră funcțională de toaletă.

Fabricata din material rezistent la uzură , va supraviețui multor călătorii, chiar și celor mai extreme. Fermoarul metalic va servi și el pentru o lungă perioadă de timp, protejând toate produsele cosmetice de lumina soarelui, împrăștiere sau pierdere în acest timp. Geanta cosmetică are un singur compartiment spațios, închis cu fermoar.

Articole de toaletă de călătorie pentru bărbați sunt, de asemenea, grozave pentru a păstra nenumărate accesorii de îngrijire pentru bărbați. Va fi potrivita pentru a pune pe tine toate accesoriile de îngrijire a feței și a corpului. Cosmeticele puse astfel vă vor permite să câștigați transparență și în plus vor fi organizate într-un mod foarte atractiv din punct de vedere vizual.

Caracteristici ale produsului:

  • geantă de toaletă pentru călătorie bărbați,
  • va fi perfecta pentru călătorii lungi și mai scurte,
  • încăpătoare, durabila, funcționala - într-un cuvânt necesara,
  • va funcționa și când țineți accesorii de bărbierit,
  • închidere cu fermoar,
  • are un mâner pentru o portabilitate ușoară.
Cod produs
49088
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
26
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel