Lampa decorativa LESA

  • Lampă cu pandantiv la modă și neobișnuită
Lampa decorativa LESA
Lampa decorativa LESA
Lampa decorativa LESA
Lampa decorativa LESA
Lampa decorativa LESA
Lampa decorativa LESA
Pret bun
129,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampă decorativă pe un cablu LESA, culoare chihlimbar . Iluminează interiorul casei tale cu o strălucire caldă și plăcută. Vezi sortimentul magazinului nostru și alege lămpile de care ai nevoie - pentru noptiere, birou, suspendate sau podea... În gama variată disponibilă pe site-ul nostru, cu siguranță vei găsi tipul potrivit pentru apartamentul tău.

Lampa decorativă pe cablu Lesa este un design la modă al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur. Lampa are o formă specială, neobișnuită, ceea ce o face un element decorativ unic în sine. Cablul cu o lungime de 100 cm este practic și ideal pentru condițiile de zi cu zi. Cercul plat de deasupra becului reflectă lumina. Datorită acestui fapt, razele difuzează într-un mod special. Lampa este de culoare chihlimbar, translucida. Forma abajurului creează o formă foarte modernă, futuristă.

Lampa este perfectă pentru un dormitor, hol, bucătărie sau sufragerie - de exemplu direct deasupra unei insule sau a unei mese, ceea ce subliniază și mai mult frumusețea lămpii. Lampa decorativă Lesa este realizată din sticlă colorată. Drept urmare, este durabila și rezistenta la deteriorare și este ușor de păstrat curat. În interesul mediului și al facturilor de energie electrică, se recomandă utilizarea becurilor LED, care nu numai că economisesc energie, ci și mai ecologice pentru planetă.

Caracteristicile produsului:

  • lampă decorativă pe cablu ,
  • fără bec inclus,
  • într-un stil modern,
  • are o formă specială, neobișnuită, ceea ce o face un element decorativ unic în sine.,
  • diametrul este de 38 cm
  • nuanță de chihlimbar, translucid,
  • cablul are 100 cm lungime
  • din sticlă colorată,
  • un produs al renumitului brand francez Atmosphera Créateur d'intérieur.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
49226
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
sticlă
Lungime cablu
100 cm
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E27
Diametru (cm)
38
Inaltime (cm)
7.5
Sursa de putere
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel