Cărucior de bucătărie din lemn cu 3 rafturi, 82 cm

  • Un cărucior multifuncțional perfect pentru bucătărie
Cărucior de bucătărie din lemn cu 3 rafturi, 82 cm
Cărucior de bucătărie din lemn cu 3 rafturi, 82 cm
Cărucior de bucătărie din lemn cu 3 rafturi, 82 cm
Cărucior de bucătărie din lemn cu 3 rafturi, 82 cm
449,99 RON
209,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 53% (240,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cărucior de bucătărie cu 3 rafturi, din lemn, 82 cm al excelentului brand francez 5five Simple Smart, a fost realizat din lemn de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitatea articolului și satisfacția cu utilizarea acestuia. Căruciorul are patru roți care vă vor permite să îl mutați ușor și rapid dintr-un loc în altul. Trei rafturi din lemn de 40 cm x 25 cm îți vor oferi spațiu suficient pentru a depozita toate lucrurile necesare.

Căruciorul este perfect ca dulap suplimentar în bucătărie sau cămară. Este perfect pentru pastrarea legumelor proaspete precum morcovi, patrunjelul, varza si cartofii. De asemenea, va fi perfect pentru fructe sau produse în vrac , cum ar fi făină, orez. Pe rafturi poți pune uleiuri, oțeturi și tot felul de condimente și datorită mobilității mari a căruciorului le vei avea mereu la îndemână ori de câte ori vei avea nevoie de ele în timp ce gătești sau pregătiți feluri de mâncare.

Creați spațiu suplimentar de depozitare în bucătărie cu căruciorul 5five Simple Smart. Ceea ce vă va permite să organizați chiar și spații mici, greu de gestionat. Datorită unui cărucior de bucătărie practic, bucătăria ta va deveni în sfârșit funcțională și va fi plină de ordine. Acest gadget multifuncțional va găsi cu siguranță aplicație în fiecare casă.


Caracteristicile produsului:

  • cărucior de bucătărie cu 3 rafturi,
  • dulap de bucătărie din lemn,
  • un gadget multifuncțional pentru bucătărie sau cămară,
  • oferă mult spațiu de stocare
  • perfect pentru legume și fructe proaspete,
  • vă va permite să aranjați spațiul,
  • un produs al mărcii excelente 5five Simple Smart.
Cod produs
49372
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
41,5
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
82
Numărul de rafturi
3
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel