Rafturi de bucatarie pentru condimente, 3 niveluri, suport din bambus

  • Raft pentru condimente din bambus cu 3 niveluri
Rafturi de bucatarie pentru condimente, 3 niveluri, suport din bambus
Rafturi de bucatarie pentru condimente, 3 niveluri, suport din bambus
Rafturi de bucatarie pentru condimente, 3 niveluri, suport din bambus
Rafturi de bucatarie pentru condimente, 3 niveluri, suport din bambus
Bestsellerul nostru
79,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rafturi pentru condimente de bucătărie, 3 niveluri, suport din bambus este o modalitate evidentă de a vă mări spațiul de depozitare în bucătărie. Este o cameră în care depozităm excepțional de multe lucruri. De la oale și tigăi de diferite dimensiuni, prin numeroase accesorii de bucătărie, până la alimente.

Este dificil să găsești locul potrivit pentru fiecare categorie de lucruri și aproape întotdeauna lipsește. De obicei, este așa, că pe suprafața blatului de bucătărie trebuie să se afle căni, tocatoare sau recipiente individuale cu condimente, pentru că nu există un loc mai bun pentru ele. Nu este foarte convenabil, nici în contextul gătitului și nici al păstrării lucrurilor în ordine. Procesul de preparare a vaselor este mult mai eficient atunci când blatul și masa sunt goale, la fel și curățarea. Ridicarea sau mutarea separată a tuturor articolelor de bucătărie poate fi extrem de iritant.

Raftul de bucătărie este o propunere a brandului popular 5five Simple Smart. Creatorii săi știu foarte bine cât de util este un spațiu suplimentar de depozitare în bucătărie , de aceea au creat o serie de rafturi, coșuri și umerase minunate care vor face funcționarea de zi cu zi în bucătăria noastră mai ușoară si mai placut pentru noi. Aici avem prezentat un suport de condimente din bambus cu 3 niveluri.

Nu vă place haosul în bucătărie, dar uneori chiar nu îl puteți controla? Asta este normal. Această problemă se aplică practic oricărei gospodine. Din fericire, există modalități de a vă face spațiul din bucătărie mai organizat. Una dintre ele este cu siguranță această colecție de accesorii de depozitare pentru bucătărie.

Caracteristicile produsului:

  • suport de condimente din bambus cu 3 niveluri,
  • soluție extrem de practică,
  • produs apreciat al mărcii 5five Simple Smart.

Cod produs
49391
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
26
Latime (cm)
26
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel