Puf cu sezut matlasat OTOMAN, Ø 45 x 39 cm

  • Puful elegant va fi perfect ca scaun suplimentar sau suport pentru picioare
Puf cu sezut matlasat OTOMAN, Ø 45 x 39 cm
Puf cu sezut matlasat OTOMAN, Ø 45 x 39 cm
Puf cu sezut matlasat OTOMAN, Ø 45 x 39 cm
Puf cu sezut matlasat OTOMAN, Ø 45 x 39 cm
169,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Puf cu șezut OTOMAN matlasat, Ø 45 x 39 cm. Dacă ar fi să realizăm un clasament al celor mai populare elemente de mobilier și decorațiuni interioare ale ultimelor sezoane, pufurile ar fi cu siguranță la început. Aceste mici piese de mobilier fac o adevărată senzație în sufragerie și alte încăperi.

Farmecul lor constă pe de o parte în caracterul practic - puful este un spațiu suplimentar pentru ședere cu dimensiuni mici, care se potrivește chiar și într-un spațiu mic, și pe de altă parte - o multitudine de forme și modele și țesături fac posibilă alegerea acestui plus elegant și frumos pentru orice aranjament. În magazinul nostru veți găsi o selecție largă de modele variate de puf - alege-l pe cel mai potrivit pentru tine!

Un puf otoman matlasat este un design frumos al brandului Home Styling Collection. Puful are urmatoarele dimensiuni: diametru 45 cm, inaltime 39 cm - perfect chiar si pentru un living mic, unde va servi drept scaun suplimentar sau suport pentru picioare. Această mică piesă de mobilier va funcționa perfect și într-o cameră, ca ajutor în încălțarea pantofilor și ca accent interesant în cameră. Culorile discrete se potrivesc perfect într-un interior decorat în stil scandinav, modern sau clasic. Manopera solida asigura durabilitatea si rezistenta mobilierului.

Caracteristicile produsului:

  • puf otoman matlasat,
  • în culori deschise, calde,
  • dimensiuni produs: diametru 45 cm, înălțime 39 cm,
  • este un accesoriu în stil scandinav, modern sau clasic
  • perfect pentru camera de zi sau hol,
  • produsul este un proiect al popularului brand olandez Home Styling Collection.
Cod produs
49495
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
poliester
Diametru (cm)
45
Inaltime (cm)
39
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel