Organizator cosmetic cu capac din bambus, 26 x 17 cm

  • Recipient practic pentru depozitarea cosmeticelor și accesoriilor
Organizator cosmetic cu capac din bambus, 26 x 17 cm
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator cosmetic cu capac din bambus, 26 x 17 cm . Uneori, chiar și accesoriile minuscule, aparent nesemnificative, pot schimba în mod eficient fața interiorului. Sunt perfecte mai ales în încăperile mici în care nu ne permitem să facem schimbări mari. Atunci când alegeți gadgeturi pentru o baie mică, merită să luați în considerare nu numai aspectul lor, ci și utilitatea lor. Unul dintre astfel de produse este cu siguranță recipientul pentru cosmetice, care, în afară de dozatoarele de săpun și paharele pentru periuțe de dinți, sunt unul dintre accesoriile cel mai frecvent alese. Organizatorii vă vor permite să vă aduceți ordinea dorită printre produsele cosmetice, iar cele selectate corespunzător vor deveni o atracție în sine.

Organizator de cosmetice cu capac din bambus al apreciatului brand Storagesolutions va răspunde nevoilor persoanelor care caută obiecte stilate și în același timp foarte practice. Produsul ocupa foarte putin spatiu datorita dimensiunilor sale: 26 cm x 17 cm (lungime x latime). Recipientul este fabricat din plastic rezistent, in timp ce capacul este din lemn natural de bambus. Culoarea albă a organizatorului de cosmetice se va armoniza minunat atât cu stilurile de design interior clasic, cât și cu cele moderne.

Caracteristicile produsului:

  • organizator de cosmetice cu capac din bambus,
  • are dimensiuni: 26 cm x 17 cm (lungime x latime),
  • realizat din plastic rezistent,
  • alb,
  • se potrivește atât cu interioare clasice, cât și moderne,
  • un produs al renumitului brand Storagesolutions.

Producător
Cod produs
49556
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
26
Latime (cm)
17
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel