Spumiera, 36 cm, otel inoxidabil

  • Spumiera din otel inoxidabil
Spumiera, 36 cm, otel inoxidabil
Pret bun
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Spumiera, 36 cm, oțel inoxidabil . Accesoriile pentru bucătărie sunt o categorie de lucruri care nu sunt niciodată suficiente în bucătărie. La urma urmei, avem nevoie de echipamente diferite pentru practic fiecare tip de fel de mâncare. Spumiera este extrem de utila. Lista unor astfel de accesorii este foarte lungă, iar denumirile acestora iau adesea diverse variante, datorită ingeniozității persoanelor care le folosesc.

Colecția popularului brand 5five Simple Smart este un răspuns la nevoile atât ale bucătarilor frecventi, cât și ale persoanelor cărora le place să mănânce uneori în propria casă. Toate accesoriile sunt realizate din oțel inoxidabil extrem de practic. Este ușor de curățat, durabila și estetica vizual pe fundalul practic oricărui caracter interior. Este pur și simplu un material universal și confortabil de utilizat. Vă prezentăm aici o spumiera realizată din acest oțel special.

Verificați dacă în sertarele sau umerasele dvs. de bucătărie nu lipsesc accesorii din colecția 5five Simple Smart. Sau poate unul dintre elemente este atât de uzat încât doriți să îl înlocuiți cu unul nou? Cu siguranță vei găsi ceva util.

Caracteristicile produsului:

  • spumiera din oțel inoxidabil ,
  • un accesoriu util în fiecare bucătărie
  • din oțel inoxidabil de înaltă calitate ,
  • echipata cu un maner care poate fi agatat ,
  • un produs de marcă al companiei franceze 5five Simple Smart.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
50415
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
11,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel