Polonic pentru supă, 36 cm, inox

  • Polonic din otel inoxidabil pentru supa
Polonic pentru supă, 36 cm, inox
Pret bun
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Polonic pentru supă, 36 cm, oțel inoxidabil . Accesoriile de bucătărie sunt o categorie de electrocasnice care nu sunt niciodată suficiente într-un apartament. De fapt, avem nevoie de echipamente diferite pentru fiecare tip de fel de mâncare.

Colecția popularului brand 5five Simple Smart este răspunsul atât la nevoile bucătarilor care gătesc în fiecare zi, cât și a celor cărora le place pur și simplu să gătească ceva acasă. Toate accesoriile sunt realizate din oțel inoxidabil extrem de practic. Este ușor de curățat, durabil și atractiv din punct de vedere vizual pe fundalul practic oricărui stil interior. Este pur și simplu un material universal și confortabil de utilizat. Vă prezentăm aici un polonic de supă din acest oțel.

Verificați dacă în sertarele sau umerasele dvs. de bucătărie nu lipsește niciunul dintre accesoriile din colecția 5five Simple Smart. Sau poate unul dintre elemente este atât de vechi încât doriți să îl înlocuiți cu unul nou? Cu siguranță vei găsi ceva util.

Caracteristicile produsului:

  • polonic pentru supă ,
  • un accesoriu util în fiecare bucătărie
  • din oțel inoxidabil de înaltă calitate ,
  • echipat cu un maner care poate fi agatat ,
  • un produs de marcă al companiei franceze 5five Simple Smart.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
50417
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
8,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel