Spatula de bucatarie inox, 36 cm

  • Spatula de bucatarie din otel inoxidabil
Spatula de bucatarie inox, 36 cm
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Spatulă de bucătărie din oțel inoxidabil, 36 cm . Accesoriile pentru bucătărie sunt o categorie de elemente care nu sunt niciodată suficiente în bucătărie. De fapt, pentru fiecare tip de fel de mâncare avem nevoie de echipamente diferite. O spatula, ne ajuta sa rotim preparatele. Lista unor astfel de accesorii este extinsă, iar denumirile acestor accesorii sunt adesea diferite în fiecare casă, datorită ingeniozității oamenilor care le au în bucătărie.

Colecția popularului brand 5five Simple Smart este un răspuns la nevoile atât ale bucătarilor care gătesc constant, cât și ale persoanelor cărora pur și simplu le place să mănânce ceva de casă din când în când . Toate accesoriile sunt realizate din oțel inoxidabil extrem de practic. Este ușor de curățat, durabila și plăcuta vizual pe fundalul practic oricărui stil interior. Este pur și simplu un material universal și confortabil de utilizat. Vă prezentăm aici o spatulă de bucătărie realizată din acest oțel special.

Verificați dacă sertarele sau umerasele din bucătărie lipsesc de ceva timp vreunul dintre accesoriile din colecția 5five Simple Smart. Sau poate unul dintre elemente este atât de vechi încât doriți să îl înlocuiți cu unul nou? Cu siguranță vei găsi ceva util pentru tine.

Caracteristicile produsului:

  • spatulă de bucătărie din oțel inoxidabil ,
  • un accesoriu util în fiecare bucătărie
  • din oțel inoxidabil de înaltă calitate ,
  • echipata cu un maner care poate fi agatat ,
  • un produs de marcă al companiei franceze 5five Simple Smart.

Cod produs
50418
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel