Farfurie GALET, 33 cm

  • Farfuria neagră este perfectă pentru petreceri mai mari
Farfurie GALET, 33 cm
Farfurie GALET, 33 cm
Farfurie GALET, 33 cm
Farfurie GALET, 33 cm
Farfurie GALET, 33 cm
Farfurie GALET, 33 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

farfurie plată GALET, 33 cm din renumitul brand Secret de Gourmet nu este doar design superb dar și de încredere calitate. Farfuria a fost realizata cu precizie cu atentie la fiecare detaliu din portelan de cea mai buna calitate intr-o culoare clasica, ceea ce o face durabila si foarte rezistenta la zgarieturi, de exemplu cele cauzate de folosirea tacamurilor. O poti pune in masina de spalat vase fara teama, iar in ciuda contactului cu temperaturile ridicate, nu isi va pierde culoarea si nici nu va capata un aspect inestetic. Datorită acestui fapt, va fi întotdeauna impecabil curat și complet lipsita de toate microorganismele patogene.

Farfuria are o formă remarcabilă, asemănătoare unui oval. Forma neobișnuită și designul interesant îi conferă un aspect unic și un caracter clasic în același timp. Culoarea frumoasă se armonizează perfect cu majoritatea aranjamentelor de masă și va fi perfectă pentru petreceri de neuitat și cine romantice în doi.

Farfuria Secret de Gourmet este un accesoriu indispensabil de bucătărie care ar trebui să se găsească în fiecare casă. Acest articol practic este potrivit pentru a servi mâncăruri rafinate la cină, precum și sandvișuri obișnuite pentru un mic dejun zilnic. Perfecta pentru servirea gustărilor în timpul petrecerilor, dar și zilnic în timpul meselor în cercul familiei.

Caracteristicile produsului:

  • o farfurie plată într-o culoare clasică,
  • realizata din porțelan de cea mai înaltă calitate,
  • design interesant,
  • excelenta pentru mesele de zi cu zi,
  • senzaționala pentru servirea mâncărurilor la evenimente speciale,
  • un produs al renumitului brand Secret de Gourmet.

pixel