Ceas de masa pe trepied, 37 cm

  • Ceas negru pe trei picioare
Ceas de masa pe trepied, 37 cm
Ceas de masa pe trepied, 37 cm
Ceas de masa pe trepied, 37 cm
Ceas de masa pe trepied, 37 cm
Ceas de masa pe trepied, 37 cm
Ceas de masa pe trepied, 37 cm
Ceas de masa pe trepied, 37 cm
Ceas de masa pe trepied, 37 cm
129,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceasul de masă pe trepied, 37 cm, negru cu cifre romane al senzaționalului brand Atmosphera Créateur d'intérieur este un gadget extrem de util care trebuie găsit în fiecare casă. Ceasul are dimensiunile: 17,5x14,5x37cm, datorită cărora se potrivește cu ușurință pe un raft sau o comodă. Cu toate acestea, cel mai bine este să-l așezați în centrul camerei, de exemplu, pe o masă din sufragerie sau din dormitor, și nu numai că își va îndeplini perfect funcția, ci și va decora perfect interiorul. Este perfect pentru dormitor, birou sau bucătărie, oriunde aveți nevoie de un ceas pentru a verifica rapid ora.

Ceasul are un cadran alb strălucitor și acete mari, de culoare neagră, pentru o citire ușoară a orei. Cadranul are cifre romane elegante, care fac ceasul mai eficient și nu sunt la fel de standard ca cele arabe. Carcasa neagră se potrivește cu majoritatea aranjamentelor și se va potrivi perfect în orice spațiu. Cele trei picioare oferă articolului o stabilitate deosebită și îi permit să fie amplasat oriunde în casă.

În plus, ceasurile cu suport de podea sunt mult mai funcționale decât ceasurile de perete, deoarece nu necesită găuri în perete, ceea ce este supărător pentru majoritatea oamenilor. În plus, s-ar putea să nu fie posibil atunci când închiriezi un apartament, de exemplu. Un ceas de bun gust de la Atmosphera Créateur d'intérieur este un decor interior excelent și, în același timp, un gadget practic și funcțional pentru casă.

Caracteristicile produsului:

  • ceas de masă cu trei picioare,
  • cifre romane,
  • un cadran ușor facilitează citirea orei,
  • dimensiuni mici care permit orice poziționare a ceasului,
  • ceas în picioare, nu necesită găurire
  • decor interior perfect,
  • ceas funcțional,
  • un produs al mărcii senzaționale Atmosphera Créateur d'intérieur.
Producător
Cod produs
50491
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Sursa de putere
baterii
Caracteristici suplimentare
mecanism silentios
Lungime (cm)
17,5
Latime (cm)
14,5
Inaltime (cm)
37
Baterii
neincluse
Battery Type
1 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel