Cort copii TIPI, 103x103x160 cm

  • Cort tip tipi pentru copii
Cort copii TIPI, 103x103x160 cm
Cort copii TIPI, 103x103x160 cm
Cort copii TIPI, 103x103x160 cm
Cort copii TIPI, 103x103x160 cm
Cort copii TIPI, 103x103x160 cm
Cort copii TIPI, 103x103x160 cm
Pret bun
469,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 72% (340,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cort TIPI pentru copii, 103x103x160 cm . Un cort tip tipi pentru copii este o idee fantastică pentru a vă mulțumi copiii. Lumea se schimbă, la fel și jucăriile. În urmă cu 12 ani, sălile de joacă erau dominate de blocuri sau puzzle-uri, iar astăzi cele mai populare printre copii sunt lucrurile din categoria tehnologiei. Cu toate acestea, există jocuri pe care copiii le-au iubit întotdeauna.

Una dintre ele este construirea unei așa-numite cetăți sau doar a unei case în miniatură. De obicei, copiii își creează astfel de zone de joacă folosind o masă și un cearșaf sau pătură. Prin urmare, este greu de imaginat care copil nu ar sări de bucurie la vederea cortului său privat tip tipi. Există și beneficii pentru părinți în legătură cu o astfel de achiziție. Prima este cu siguranță liniștea sufletească, care lipsește atât de des atunci când un copil nu își găsește un loc de joaca captivant. Un alt avantaj este semnificativ mai puțină mizerie decât cea care a însoțit până acum acest tip de joc. În plus, un astfel de cort este un decor fantastic pentru camera oricărui copil.

Corturile Teepee pentru copii din Colecția Home Stylling sunt singurele decorațiuni pentru casă de acest tip care aduce atât de multe beneficii. Corturile frumos lucrate sunt disponibile într-o varietate de culori și modele pastelate. Materialul folosit pentru producerea lor este poliesterul. Aici ne face plăcere să vă prezentăm un cort tip tipi. Va arăta grozav într-o cameră pentru copii.

  • cort pentru copii,
  • o jucărie și un decor perfect într-una,
  • dimensiuni adaptate celor mai mici: 103x103x160 cm,
  • produs sigur de la Home Stylling Collection.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
50508
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
103
Latime (cm)
103
Inaltime (cm)
160
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel