Perie WC AURON, crom, WENKO

Perie WC AURON, crom, WENKO
Perie WC AURON, crom, WENKO
Perie WC AURON, crom, WENKO
Perie WC AURON, crom, WENKO
Perie WC AURON, crom, WENKO
Perie WC AURON, crom, WENKO
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Economisiți cumpărând mai mult

Perie de toaleta AURON, cromata, WENKO. Chiar și cele mai modeste și necesare articole pot fi stilate. Aceasta este o caracteristică extrem de importantă a produselor care nu trebuie să lipsească în fiecare baie, mai ales modernă, elegantă și practică. Descoperiți sortimentul magazinului nostru și alegeți alte accesorii potrivite pentru baia dvs., cum ar fi organizatoare de cosmetice, recipiente pentru săpun lichid sau vase de săpun. Vedeți singuri că aspectul băii poate fi schimbat și cu mici modificări. Unul dintre astfel de produse este peria de toaletă AURON. Suportul este realizat din plastic de culoare crom de înaltă calitate. Peria de toaleta AURON are urmatoarele dimensiuni: 38 cm x 9 cm x 9 cm (inaltime x lungime x latime), datorita carora va functiona chiar si in baile compacte, fara a ocupa spatiu valoros. Este un produs al mărcii germane WENKO, cunoscut pentru producția de articole decorative durabile, elegante și de înaltă calitate, accesorii pentru casă și electrocasnice. Produsul prezentat este, înainte de toate, ușor de curățat, durabil și ergonomic. Datorită materialelor destinate utilizării în băi și toalete, este și igienic și va asigura o ordine corespunzătoare. Caracteristicile produsului: perie de toaleta AURON, culoarea dominantă este cromul, suportul este realizat din plastic de înaltă calitate, accesoriul are urmatoarele dimensiuni: 38 cm x 9 cm x 9 cm (inaltime x lungime x latime), vârf negru înlocuibil cu un diametru de 8 cm, este un produs ușor de curățat, durabil și ergonomic, produs al mărcii germane WENKO.
Producător
Cod produs
50728
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
38
Lungime (cm)
9
Diametru periei (cm)
8
Latime (cm)
9
Metoda de ambalare
parțial asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel