Gard impotriva melcilor 8 m, 2 bucăți

  • Protecție simplă, ecologică și ușor de instalat pentru legume și fructe împotriva dăunătorilor
Gard impotriva melcilor 8 m, 2 bucăți
Gard impotriva melcilor 8 m, 2 bucăți
Gard impotriva melcilor 8 m, 2 bucăți
Gard impotriva melcilor 8 m, 2 bucăți
Gard impotriva melcilor 8 m, 2 bucăți
Gard impotriva melcilor 8 m, 2 bucăți
Gard impotriva melcilor 8 m, 2 bucăți
Gard impotriva melcilor 8 m, 2 bucăți
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Gard impotriva melcilor, 8 m, 2 bucăți, WENKO. Melcii și alte creaturi mici pot distruge culturile din grădina de acasă, de care avem grijă atât de atent. Există modalități simple de a opri infestarea dăunătorilor. Grădina poate fi protejată împotriva melcilor într-un mod ușor, rapid și cel mai important - ecologic. Va oferim un gardulet fermecător și simplu împotriva melcilor.

Produsul este format din două bucati - plase de 8 m lungime fiecare și 16 pini. Pini și gardul pot fi ajustate la forma și nevoile grădinii, iar asamblarea lor este foarte ușoară și rapidă - pur și simplu introduceți pinurile în pământ și întindeți ochiurile în jurul lor. Tot ce aveți nevoie este acest mic obiect gadget care vă protejeza fructele și legumele dumneavostra, cum ar fi căpșunile sau ridichile. În același timp, gardul este discret, datorită culorii cuprului a ochiurilor și înălțimii sale reduse - doar 2 cm. Această înălțime este suficientă și va proteja eficient culturile.

Gardul impotriva melcilor este o soluție ecologică - nu este necesar să se utilizeze substanțe chimice care nu numai că sunt ostile melcilor, dar pot fi și dăunătoare plantelor pe care le cultivăm și ne dorim ca acestea să fie sănătoase și ecologice. Gardul este realizat din bandă de cupru, care sperie efectiv oaspeții neinvitați. Este probabil ca mucusul lor să reacționeze chimic cu cuprul, creând compuși care irită aceste animale sau devin un stimul care declanșează impulsuri electrice. Folosind un gard realizat din acest metal, putem fi siguri că melcii nu se vor apropia de plantele înconjurate de astfel de bariere.


Caracteristicile produsului:

gard impotriva melcilor din bandă de cupru,
setul este format din două bucati de 8 m fiecare și 16 pini,
înălțime: 2 cm,
instalare ușoară și rapidă,
gardul este discret multumita culorilor modeste,
protejează eficient fructele și legumele împotriva melcilor,
soluție prietenoasă pentru fructe si legume, ecologică
un produs al renumitului brand german WENKO.

Producător
Cod produs
50919
numărul de piese din set
2
Lungime (cm)
1600
Inaltime (cm)
2
Culoarea dominantă
cupru
Material dominant
metal
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel