Savoniera Nuria, auriu - alb, Wenko

  • Săpuniera într-o culoare originală aurie și albă
Savoniera Nuria, auriu - alb, Wenko
Savoniera Nuria, auriu - alb, Wenko
Savoniera Nuria, auriu - alb, Wenko
Savoniera Nuria, auriu - alb, Wenko
Savoniera Nuria, auriu - alb, Wenko
Savoniera Nuria, auriu - alb, Wenko
Savoniera Nuria, auriu - alb, Wenko
Savoniera Nuria, auriu - alb, Wenko
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Baia este, fără îndoială, unul dintre primele locuri pe care le vizităm după trezire și unul dintre ultimele locuri în care petrecem timp înainte de culcare. Pentru a experimenta o relaxare fără precedent, ar trebui să aveți grijă de accesoriile practice care vă vor asigura că spa-ul nostru privat va fi întotdeauna în ordine și armonie. Printre aceste comori de baie discrete, dar extrem de utile, există o săpuniera funcțională. Excelentul brand german WENKO vă prezintă o colecție elegantă de accesorii pentru baie care nu numai că își îndeplinesc perfect funcția, ci și constituie un decor de bun gust pentru fiecare baie.

Săpuniera Nuria, culoare auriu - alb, Wenko este un plus strălucitor pentru o baie modernă și originală. Designul simplu și finisajul estetic disting acest obiect discret de alte produse de acest tip. Brandul WENKO acordă cea mai mare importanță fiecăruia, chiar și celui mai mic detaliu, astfel încât fiecare dintre produsele lor să fie caracterizate de cea mai înaltă calitate și durabilitate excepțională.

Datorită dimensiunilor la îndemână: 8 cm x 3 cm x 12 cm vasul de săpun se va potrivi cu ușurință chiar și pe un lavoar mic. Indiferent dacă aveți o baie mică cu un lavoar mic sau o cameră spațioasă cameră de baie, vasul de săpun Nuria este un gadget excelent pentru fiecare baie.

Caracteristicile produsului:

  • vas de săpun din ceramică de culoare aurie ,,
  • manoperă de înaltă calitate,
  • finisaj estetic,
  • un funcțional și eficient accesoriu pentru baie,
  • dimensiuni: 8 cm x 3 cm x 12 cm,
  • un produs al respectatei mărci WENKO.

Producător
Cod produs
52191
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
8
Inaltime (cm)
3
Latime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel