Suport prosop QUADRO UNO, Turbo - Loc, Wenko

  • Umeraș practic pentru baie
Suport prosop QUADRO UNO, Turbo - Loc, Wenko
Suport prosop QUADRO UNO, Turbo - Loc, Wenko
Suport prosop QUADRO UNO, Turbo - Loc, Wenko
Suport prosop QUADRO UNO, Turbo - Loc, Wenko
Suport prosop QUADRO UNO, Turbo - Loc, Wenko
Suport prosop QUADRO UNO, Turbo - Loc, Wenko
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

QUADRO UNO, Turbo - Loc, suport pentru prosop Wenko . Pentru ca fiecare element să fie la locul său și casa să fie îngrijită și ordonată, folosiți o selecție largă de umerașe, organizatoare și alte gadgeturi disponibile în magazinul nostru. Oferim mobilier de casă ingenios, util și practic, cu un design la modă și interesant. Verifică și vezi singur!

cuierul pentru prosoape QUADRO UNO este un proiect al mărcii recomandate WENKO. Elementul este fabricat din metal - oțel inoxidabil, datorită căruia nu este doar durabil, ci și frumos . Umerașul este perfect pentru orice baie sau toaletă. Suprafața netedă a umerașului și structura simplă o fac ușor de curățat și, prin urmare - foarte practic. Culoarea universală argintie se va potrivi cu cele mai multe aranjamente, adăugând o atmosferă la modă.

Umerașul se instalează ușor fără găurire cu sistemul Turbo-Loc. Dimensiunea va fi potrivită chiar și pentru o toaletă mică. Acum toate prosoapele vor fi într-un singur loc, agățate liber, astfel încât să se poată usca. Vedeți și alte produse ale mărcii WENKO, specializate în producția de accesorii practice și elegante și mobilier pentru casă, disponibile în magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • Șervețel de prosop QUADRO UNO,
  • dimensiuni produs: lungime 3,5 cm x înălțime 6,5 cm x lățime 6,5 cm,
  • construcție solidă din metal - oțel inoxidabil,
  • Universal, de culoare argintie,
  • în stil dovedit,
  • un produs al binecunoscutului brand WENKO.

Producător
Cod produs
52437
Sistem de instalare
Turbo-Loc
Instalare
fara foraj
Culoarea dominantă
argint
compoziţie
otel inoxidabil
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
3,5
Inaltime (cm)
6,5
Latime (cm)
6,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel