Covor de baie pătrat PEONY, Wenko

  • Un covor calduros și sigur este un accesoriu necesar în fiecare baie
Covor de baie pătrat PEONY, Wenko
Covor de baie pătrat PEONY, Wenko
Covor de baie pătrat PEONY, Wenko
Covor de baie pătrat PEONY, Wenko
Covor de baie pătrat PEONY, Wenko
Covor de baie pătrat PEONY, Wenko
Covor de baie pătrat PEONY, Wenko
Covor de baie pătrat PEONY, Wenko
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor pătrat de baie, PEONY, Wenko . Podeaua rece din baie în timpul toaletei de dimineață sau de seară nu este plăcută. Cu toate acestea, acest lucru poate fi remediat într-un mod simplu, eficient și elegant! O soluție foarte bună este un covor de baie pe care îl puteți așeza direct în duș, în fața toaletei sau în fața chiuvetei. Alegerea covorului potrivit este, de asemenea, importantă din motive de siguranță . Podelele umede și plăcile alunecoase sunt factori care ar trebui eliminați, mai ales dacă baia este folosită de bătrâni sau copii.

Un covor de baie nu trebuie să fie obișnuit: în oferta noastră veți găsi o selecție largă de covoare de baie în multe forme, culori și stiluri diferite! Covor de baie PEONY este un produs al popularului brand Wenko. Produsul este plăcut la atingere . Se caracterizează și printr-un motiv floral.

Covor de baie PEONY, datorită dimensiunilor sale standard de 54 cm x 54 cm (lungime x lățime) , se va potrivi cu ușurință în majoritatea băilor tradiționale. Produs în culoare neagră. Covorul este fabricat din plastic durabil. Puneți-l în baie și bucurați-vă de o suprafață caldă și sigură!

Caracteristicile produsului:

  • Covor de baie PEONY,
  • produsul măsoară 54 cm x 54 cm (lungime x lățime),
  • covorul este plăcut la atingere,
  • covorașul este fabricat din plastic durabil,
  • este caracterizat și de un motiv floral,
  • un produs al popularului brand Wenko.

Producător
Cod produs
52606
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
54
Latime (cm)
54
formă
pătrat
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel