Decorat cu o figură de Buddha și clopoței ZEN GARDEN, 15 x 12 x 16,5 cm

  • Decor elegant și relaxare într-unul
Decorat cu o figură de Buddha și clopoței ZEN GARDEN, 15 x 12 x 16,5 cm
Decorat cu o figură de Buddha și clopoței ZEN GARDEN, 15 x 12 x 16,5 cm
Decorat cu o figură de Buddha și clopoței ZEN GARDEN, 15 x 12 x 16,5 cm
Decorat cu o figură de Buddha și clopoței ZEN GARDEN, 15 x 12 x 16,5 cm
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor cu o figură de Buddha și clopoței ZEN GARDEN, 15 x 12 x 16,5 cm, negru . A trăi în lumea modernă înseamnă că ne luptăm cu stresul și nervii constanti în fiecare zi. Pentru a ne putea curăța mintea și corpul, folosim diete, ceaiuri, suplimente și practicăm yoga. Printre modalitățile eficiente de relaxare, puteți găsi multe metode din țările din Orient. Practicile de meditație din Orientul Îndepărtat vă permit să vă curățați mintea și corpul de stresul și fricile zilei. Gadgeturile utile pot fi găsite acum în magazinul nostru!

Decorarea cu o figurina Buddha si clopote ZEN GARDEN este la prima vedere doar un element de decor interior. Produsul măsoară 15 x 12 x 16,5 cm și este format dintr-o figură de Buddha și un sfeșnic așezat pe o bază acoperită cu nisip, și țevi suspendate folosite pentru a crea sunete. Culorile setului se pastreaza in tonuri naturale de pamant: negru, bej, gri. Produsul va fi un decor exotic, la modă și elegant perfect pentru un living sau dormitor.

Scopul principal al setului iti permite sa folosesti acest ornament frumos pentru a avea grija de starea ta de spirit. Sunetele liniștitoare, precum și fumul și flacăra lumânării vă permit să restabiliți pacea și echilibrul interior după o zi lungă și grea . Un astfel de gadget este si o idee de cadou foarte buna pentru orice ocazie!

Caracteristicile produsului:

  • Decorare cu o figură de Buddha și clopoței ZEN GARDEN,
  • dimensiuni produs: 15 x 12 x 16,5 cm,
  • decor elegant și set pentru relaxare într-una,
  • constă dintr-o figură a unui Buddha și un sfeșnic așezat pe o bază acoperită cu nisip și țevi suspendate folosite pentru a crea sunete,
  • culori calme,
  • > < li> din plastic,
  • design al brandului popular Atmosphera.

Producător
Cod produs
52936
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
16,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel