Ursuleț cu pelerină SUPER EROU, 42 cm

  • O jucărie de pluș - un super-erou
Ursuleț cu pelerină SUPER EROU, 42 cm
Ursuleț cu pelerină SUPER EROU, 42 cm
Ursuleț cu pelerină SUPER EROU, 42 cm
Ursuleț cu pelerină SUPER EROU, 42 cm
Ursuleț cu pelerină SUPER EROU, 42 cm
Ursuleț cu pelerină SUPER EROU, 42 cm
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ursuleț cu pelerină SUPER EROU, 42 cm, gri . În dezvoltarea unui copil mic, este deosebit de important să-i stimulezi în mod constant simțurile, astfel încât să poată învăța despre lume încă din primele săptămâni de viață. Când bebelușul tău nu poate să stea încă in picioare și stă întins în pătuț, una dintre modalitățile grozave de a te concentra, de a capta și de a dezvolta atenția sunt animalele de pluș care devin primii prieteni ai bebelușilor. În sortimentul magazinului nostru veți găsi animale de pluș și alte jucării care pot fi, de exemplu, agatate pe un carusel sau un baldachin.

Ursulețul SUPER EROU cu pelerină este un proiect al cunoscutului brand francez Atmosphera din colecția For Kids. Jucaria de plus are 42 cm lungime, 14 cm latime si 17 cm inaltime si este realizata din poliester. Jucăria moale are o ținută drăguță de supererou cu o pelerină. Va fi jucăria perfectă pentru a te ajuta să adormi și un însoțitor pentru plimbări și jocuri. Culoarea discretă, gri-albastru, este o alegere grozavă, în opoziție cu cele mai colorate, multicolore jucării pentru copii.

O jucărie de pluș este o idee grozavă de cadou pentru copiii mici și mai mari. Băiețelul poate să numească mascota și să o facă confidentul, prietenul și tovarășul lui.

Caracteristicile produsului:

  • Ursuleț cu pelerină SUPER EROU,
  • dimensiuni produs: lungime 42 cm, lățime 14 cm, înălțime 17 cm,
  • jucăria moale este realizată din poliester de înaltă calitate,
  • jucăria este extrem de plăcută la atingere,
  • mascota este o idee de cadou perfectă pentru un copil mic,
  • perfect ca o jucărie pentru a dormi și un însoțitor pentru plimbări și jocuri, oferind copilului un sentiment de siguranță,
  • un produs al cunoscutului brand francez Atmosphera din colecția For Kids. < /li>

Cod produs
52950
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
42
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
17
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel