Pompa manuala cu piston pentru saltea INTEX, 36 cm

  • Pompa manuala cu piston pentru saltea INTEX, 36 cm
Pompa manuala cu piston pentru saltea INTEX, 36 cm
Pompa manuala cu piston pentru saltea INTEX, 36 cm
Pompa manuala cu piston pentru saltea INTEX, 36 cm
Pompa manuala cu piston pentru saltea INTEX, 36 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pompă manuală cu piston pentru saltea INTEX, neagră . Pregătește-te pentru sezonul estival și echipează-te cu accesoriile necesare în timp ce te relaxezi lângă lac, mare sau în propria grădină! Piscinele și saltelele gonflabile sunt, înainte de toate, comoditate și confort: pot fi depozitate cu ușurință, iar re-pregătirea și dezasamblarea lor durează doar un moment. Este suficient să le umflați cu aer și vă puteți relaxa pe plajă sau în apă. Magazinul nostru are o selecție foarte mare de gadget-uri pentru piscine și saltele gonflabile.

Unul dintre accesoriile necesare este cu siguranță o pompă solidă, eficientă și durabilă. Un astfel de produs este pompa manuală cu piston Intex . Datorită acesteia, puteți umfla eficient și rapid piscina, salteaua sau alt gadget de vacanță.Este realizata din plastic solid.

Pompa constă dintr-un piston, un furtun și vârfuri universale , datorită cărora puteți regla evacuarea la diferite supape. Pompa pliată ocupă puțin spațiu, este ușoară și construcția sa este durabilă.

Caracteristicile produsului:
  • Pompă manuală cu piston,
  • datorită acesteia puteți umfla eficient și rapid piscina, salteaua sau alt gadget de vacanță,
  • realizată din plastic solid,
  • pompa ocupă puțin spațiu, este ușoară, iar construcția sa este durabilă,
  • pompa este formată dintr-un piston, un furtun și vârfuri universale, datorită cărora puteți regla evacuarea la diferite supape,
  • un produs Intex.

Producător
Cod produs
53032
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
36
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel