Pompă manuală cu piston pentru saltea INTEX, 48 cm, neagră

  • Pompă ușoară și solidă utilă în timpul călătoriilor de vacanță
Pompă manuală cu piston pentru saltea INTEX, 48 cm, neagră
Pompă manuală cu piston pentru saltea INTEX, 48 cm, neagră
Pompă manuală cu piston pentru saltea INTEX, 48 cm, neagră
Pompă manuală cu piston pentru saltea INTEX, 48 cm, neagră
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pompă manuală cu piston pentru saltea INTEX, 48 ​​cm, neagră . Pregătește-te pentru sezonul de vară și obține accesoriile de care ai nevoie atunci când te relaxezi în propria grădină, lângă mare sau lac! Piscinele și saltelele gonflabile sunt, înainte de toate, confort: pot fi depozitate cu ușurință, iar re-pregătirea și desfășurarea lor durează doar un moment. Este suficient să le umflați cu aer pentru a vă putea relaxa în apă sau pe plajă. Există pe piață o selecție foarte mare de gadget-uri pentru piscine gonflabile și saltele, care fac și mai ușor de utilizat. Unul dintre accesoriile necesare este cu siguranță o pompă eficientă, solidă și durabilă. Pompa manuală cu piston Intex este un astfel de produs. Datorită acesteia, puteți umfla eficient și rapid o saltea, colac, o piscină sau un alt gadget de vacanță. Produsul cu lungimea de 48 cm este fabricat din plastic solid. Pompa este formată dintr-un piston, un furtun și duze universale , datorită cărora puteți regla evacuarea la diferite supape. Pompa pliată ocupă puțin spațiu, este, de asemenea, ușoară și construcția sa este durabilă. Caracteristicile produsului:
  • Pompă manuală cu piston,
  • datorită acesteia puteți umfla eficient și rapid o saltea, un colac, o piscină sau un alt gadget de vacanță,
  • produsul cu o lungime de 48 cm a fost realizat din plastic solid,
  • pompa ocupă puțin spațiu, este, de asemenea, ușoară și construcția sa este durabilă,
  • pompa constă dintr-un piston, un furtun și vârfuri universale, datorită cărora puteți regla evacuarea la diferite supape,
  • produs marca Intex.
Producător
Cod produs
53033
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
48
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel