Dream catcher cu motiv unicorn

  • Dream catcher perfect pentru camera unei mici printese
Dream catcher cu motiv unicorn
Dream catcher cu motiv unicorn
Dream catcher cu motiv unicorn
Dream catcher cu motiv unicorn
Dream catcher cu motiv unicorn
Dream catcher cu motiv unicorn
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dream catcher cu unicorn roz este un decor perfect pentru prințesele camerei fiecărei fetițe. . Decorul sub formă de amuletă indiană constă dintr-o buză decorată cu urechi mici și un corn mare de unicorn, în plus conține ciucuri lungi care îi conferă volum, datorită cărora amuleta va fi vizibilă dintr-un distanta si nu va rata nicio privire. Decorul delicat va fi perfect pentru camera unei fete și va aduce cu siguranță multă fericire proprietarului acesteia.

Excelentul brand Atmosphera for Kids este renumit pentru produsele de calitate excelentă destinate în special celor mai mici copii . Designerii inovativi cunosc perfect nevoile fiecărui copil, ceea ce vă va permite să amenajați un minunat colț pentru copii, chiar și pentru cei mai pretențioși copii. O amuletă fermecătoare în culori superbe roz va ajunge cu siguranță în inimile celor mai tineri clienți.

Produsul poate fi agățat cu ușurință pe un perete sau pe un suport de dulap. Nu este greu, așa că nu este nevoie să atașați suporturi speciale pentru agățat, este suficient un cui mic sau un cârlig bătut în perete.

Caracteristici ale produsului:

  • unicorn dream catcher,
  • decor minunat pentru camera fetei,
  • farmec indian,
  • ornament interesant cu franjuri,
  • un decor perfect pentru dormitorul unei mici prințese,
  • design inovator care satisface nevoile copilului,
  • culori roz perfecte pentru fiecare fată,
  • ușor de agățat pe perete,
  • un produs al marelui brand Atmosphera for Kids.
Cod produs
53435
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
Latime (cm)
18,5
Inaltime (cm)
76
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel