Fotoliu pentru copii cu spătar CAT

  • O piesă de mobilier fermecătoare și practică pentru camera unui copil
Fotoliu pentru copii cu spătar CAT
Fotoliu pentru copii cu spătar CAT
Fotoliu pentru copii cu spătar CAT
Fotoliu pentru copii cu spătar CAT
Fotoliu pentru copii cu spătar CAT
Fotoliu pentru copii cu spătar CAT
Bestsellerul nostru
779,99 RON
379,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 51% (400,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fotoliu Cat cu spătar, gri . O cameră pentru copii este un loc nu numai pentru somn și odihnă, ci și pentru învățare și joacă. Este foarte important să alegeți accesoriile și mobilierul potrivite pentru a crea atmosfera potrivită. Colorat, durabil și confortabil: așa ar trebui să fie mobilierul pentru decorarea camerei unui copil. Nu trebuie să cauți departe! Tot ce trebuie să faci este să verifici oferta magazinului nostru online.

Dacă sunteți în căutarea unor accesorii care să vă ajute în această sarcină, cu siguranță veți fi interesat de fotoliul CAT cu spătar de la Atmosphera pentru copii. Acest produs este fabricat din poliester durabil, de înaltă calitate. Are urmatoarele dimensiuni: 52 cm x 44 cm x 43 cm (lungime x latime x inaltime). Nu este prea mic sau prea mare: datorită dimensiunilor sale, este perfect pentru un copil . De asemenea, se caracterizează printr-o formă interesantă și un design interesant, precum și culori universale, gri.

În magazinul nostru veți găsi o selecție mare de piese de mobilier pentru a mobila camera copilului dumneavoastră . Alege dintre multe tipuri de scaune, dulapuri, birouri și alte, diverse accesorii și creează-ți singur spațiul potrivit pentru copilul tău!

Caracteristicile produsului:

  • fotoliu pentru copii cu spătar CAT,
  • produsul este fabricat din poliester rezistent, de calitate superioară,
  • fotoliul are următoarele dimensiuni: 52 cm x 44 cm x 43 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • produsul se caracterizează printr-o formă și design interesant, precum și o culoare universală, gri,
  • un produs de la Atmosphera pentru copii.

Cod produs
53465
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
52
Latime (cm)
44
Inaltime (cm)
43
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel