Lampa suspendata cu abajur sferic, Ø 25 cm

  • Lampă suspendata elegantă, cu un design modern
Lampa suspendata cu abajur sferic, Ø 25 cm
Lampa suspendata cu abajur sferic, Ø 25 cm
Lampa suspendata cu abajur sferic, Ø 25 cm
Lampa suspendata cu abajur sferic, Ø 25 cm
Lampa suspendata cu abajur sferic, Ø 25 cm
Lampa suspendata cu abajur sferic, Ø 25 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampă suspendată cu abajur sferic, Ø 25 cm, gri . Accesoriile fără de care este greu să-ți imaginezi un apartament confortabil – indiferent dacă a fost finisat în stil clasic sau modern, sunt cu siguranță lămpile. Agățate sau în picioare: lămpile, plafoanele și candelabrele sunt un element esențial al finisajelor interioare. Ele diferă în mulți factori, dintre care cel mai important este modul și locul de instalare a acestora, precum și tipul de abajur. Așa că să ne acordăm un moment pentru a alege iluminarea potrivită.

O lampă cu abajur de la renumitul brand Atmosphera combină simplitatea cu designul modern. Abajurul sau este din sticla transparenta gri inchis. Produsul are dimensiunile: 25 cm (diametru). Puteți agăța lampa în centrul camerei sau direct deasupra locului pe care doriți să îl iluminați, cum ar fi masa, biroul sau blatul din bucătărie.

Mulțumită unei lămpi bine alese, vei putea crea atmosfera potrivită în cameră. Asigurați-vă că verificați oferta magazinului nostru. Aici veți găsi o selecție foarte mare de diverse lămpi în multe stiluri, forme și culori, perfecte pentru orice cameră: indiferent dacă căutați o lampă pentru bucătărie, living sau dormitor!

Caracteristicile produsului:

  • lampa cu abajur,
  • combină simplitatea cu designul modern,
  • abajurul este din sticlă transparentă,
  • produs dimensiuni: 25 cm (diametru),
  • lampă gri închis,
  • o poți agăța în centrul camerei sau direct deasupra locului pe care vrei să-l luminezi, cum ar fi o sufragerie masă, birou sau blat de bucătărie,
  • un produs al renumitului brand Atmosphera.

Producător
Cod produs
53534
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E27
Lungime cablu
100 cm
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
sticlă
Diametru (cm)
25
Sursa de putere
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel