Set 3 perii de curatat, 3 bucati

  • Un set practic de perii pentru a facilita spălarea vaselor
Set 3 perii de curatat, 3 bucati
Set 3 perii de curatat, 3 bucati
Set 3 perii de curatat, 3 bucati
Set 3 perii de curatat, 3 bucati
Set 3 perii de curatat, 3 bucati
Set 3 perii de curatat, 3 bucati
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de perii curățare, 3 elemente, WENKO va facilita curățarea sticlelor, borcanelor și a altor vase care sunt greu de curățat cu un burete tradițional ! Dacă sunteți o persoană căreia îi pasă de curățenie, setul de perii din silicon vă va atrage cu siguranță.

Un set perii de curățat este format din 3 elemente. Fiecare perie are un vârf diferit, echipat cu numeroase file care elimină în mod eficient murdăria de pe diferite suprafețe. Periile vor facilita curățarea locurilor greu accesibile și fiecare dintre ele are un mâner practic pentru o utilizare ușoară. Sunt perfecte pentru spălarea sticlelor, borcanelor , precum și a altor vase greu de curățat cu un burete tradițional.

Periile sunt realizate din TPR de înaltă calitate în culori gri deschis. Suporturile pentru perii sunt fabricate din polipropilenă acoperită cu oțel inoxidabil. Periile sunt extrem de ușor de curățat, orice murdărie este spălată in apă . Există o gaură la capătul fiecărui mâner pentru a va ajuta să atârnați produsul de un cuier. Dimensiunile produsului: 5 x 5 x 36 cm.

Caracteristici produs:

  • set de 3 perii pentru spălare și curățare,
  • din plastic durabil,
  • numeroase puncte luminoase facilitează îndepărtarea murdăriei și permit curățarea eficientă a colțurilor greu accesibile,
  • mânerele ergonomice vă ușurează munca,
  • agățare,
  • ideal pentru spălarea vaselor înalte și înguste, cum ar fi vazele, borcanele și paharele adânci
  • produs de la marca germană Wenko.
Producător
Cod produs
53587
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
36
Inaltime (cm)
5
Latime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel