Recipient reutilizabil pentru salată CANDY, KOZIOL

  • Recipient reutilizabil pentru salată CANDY, KOZIOL
Recipient reutilizabil pentru salată CANDY, KOZIOL
44,99 RON
33,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Recipient pentru salata CANDY - amestecați sosul cu salata chiar înainte de masă. Bucurați-vă de gustul complet al preparatelor chiar și în afara casei. Etanșeitate excepțională: Recipientul CANDY S este conceput pentru a menține o etanșeitate perfectă. Poți fi sigur că sosurile nu se vor scurge și nu îți vor uda geanta sau cutia de prânz. Format compact: Cu dimensiunile sale mici de 12,5 cm in diametru, 8 cm in latime si 5 cm in inaltime, recipientul CANDY este perfect pentru depozitarea diverselor sosuri. O completare excelentă pentru cutia de prânz CANDY L: Recipientul pentru sos CANDY este completarea perfectă pentru cutia de prânz CANDY L. Material ecologic: Marca KOZIOL are grijă de fiecare element al procesului de producție. Recipientul este realizat dintr-un material care este reciclabil. De la design până la CANDY S finit, totul a fost planificat și realizat în Germania. În acest fel, a fost posibilă reducerea amprentei de carbon. Sigur: Materialul a fost testat pentru substanțe toxice. Fără melamină, formaldehidă și BPA.
Producător
Cod produs
53814
compoziţie
nu include BPA
Caracteristici suplimentare
se pot spala la masina de spalat vase
,
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
5
Lungime (cm)
12,5
Latime (cm)
8
culoare
cosmos black
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel