Ghiveci cu flori pe suport, 2 buc

  • Un set de ghivece frumoase într-un stil glamour
Ghiveci cu flori pe suport, 2 buc
Ghiveci cu flori pe suport, 2 buc
Ghiveci cu flori pe suport, 2 buc
Ghiveci cu flori pe suport, 2 buc
Ghiveci cu flori pe suport, 2 buc
Ghiveci cu flori pe suport, 2 buc
219,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 45% (100,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ghiveci pe suport, 2 bucăți . Florile și plantele decorative sunt completări fără de care este imposibil să ne imaginăm o casă confortabilă. Modul de prezentare a acestora este la fel de important ca și alegerea plantelor potrivite. Nimic nu va funcționa mai bine în acest rol decât ghivece și paturi de flori elegante. Atunci când le alegeți, merită să acordați atenție metodei de instalare a acestora: puteți pune ghivecele direct pe pervazurile ferestrei, pe sol sau pe mobilier, le puteți pune în huse de designer, le puteți afișa pe un pat de flori sau le puteți agăța.

Un plus care va atrage în special iubitorii de stil glamour este un set de două ghivece pe un suport. Este un produs al brandului Home Styling Collection. Ghivecele sunt realizate din metal rezistent si au o culoare frumoasa. Ghivecele au urmatoarele dimensiuni (diametru x inaltime): 19 cm x 36 cm si 16 cm x 31 cm.

Un set de două ghivece pe un suport va fi o alegere bună pentru expunerea florilor de casă și a altor plante decorative. Va funcționa ca un cadou pentru diverse ocazii, cum ar fi ziua onomastică, ziua de naștere sau mutarea într-un apartament nou. Alege unul dintre produsele pe care le oferim și bucură-ți persoana iubită!

Caracteristicile produsului:

  • un set de două ghivece pe un suport,
  • ghivecele sunt realizate din metal rezistent,
  • ghivecele au următoarele dimensiuni (diametru x înălțime): 19 cm x 36 cm și 16 cm x 31 cm,
  • setul va funcționa ca un cadou pentru diverse ocazii, cum ar fi ziua onomastică, ziua de naștere sau mutarea într-un apartament nou,
  • un produs de la marca Home Styling Collection.
Cod produs
54169
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Diametru (cm)
19 / 15
Inaltime (cm)
27 / 22
Kod producenta
A71000370
Materiał wykonania
metal
Typ
wolnostojący
Stan
Nowy
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel