Dulap pentru chei, 30 x 23 cm

Dulap pentru chei, 30 x 23 cm
Dulap pentru chei, 30 x 23 cm
Dulap pentru chei, 30 x 23 cm
Dulap pentru chei, 30 x 23 cm
Dulap pentru chei, 30 x 23 cm
Dulap pentru chei, 30 x 23 cm
119,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (45,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ați uitat unde ați lăsat cheile mașinii? Autobuzul va fi în cinci minute și cauți cheile casei? Este timpul să facem ceva în privința asta! Selectați dulap pentru chei și rezolvați problema cheilor. Acest supliment se va asigura că totul este la locul potrivit.

Dulapul pentru chei are forma unei cutii mici cu o ușă închisă . Este un accesoriu practic care nu poate lipsi din locuinta persoanelor care pretuiesc organizarea si ordinea eficienta. Acest articol a fost realizat cu atenție la detalii, folosind materiale de înaltă calitate. Deosebit de remarcată este forma și metoda interesantă de realizare a dulapului. Este realizat din metal , care, combinat cu metalul, are ca rezultat forma sa unică. Datorită designului său metalic, dulapul pentru chei capătă un caracter unic și se va potrivi perfect în interioarele industriale sau în stil mansardă.

Acest accesoriu va fi deosebit de util într-un hol sau coridor. Montați-l pe peretele de lângă ușa din față sau lângă cuier și vă veți aminti întotdeauna unde ți-ai agățat cheile. Marele avantaj al dulapului este interiorul său bine aranjat: mai multe rânduri cu cârlige vă vor ajuta să organizați eficient toate cheile și cheile vehiculului. Puteți folosi acest articol ca o vitrină pentru chei sau să ascundeți diverse mici accesorii necesare în apartament.

Caracteristicile produsului:

  • dulap pentru chei,
  • raft în formă de cutie cu uși,
  • are mai multe rânduri cu cârlige,
  • accesoriu din metal,
  • are un aspect industrial,
  • un produs al mărcii Atmosphera.
  • < /ul>

Producător
Cod produs
54417
Culoarea dominantă
maro
Latime (cm)
8,5
Lungime (cm)
23,5
Inaltime (cm)
30
Material dominant
metal
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel