Umerașe pentru copii, 6 buc

  • Set de 6 umerase rezistente
Umerașe pentru copii, 6 buc
Umerașe pentru copii, 6 buc
Umerașe pentru copii, 6 buc
Umerașe pentru copii, 6 buc
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Echipamentul camerei pentru copii necesită soluții speciale. În sortimentul magazinului nostru veți găsi tot ceea ce este necesar și conceput cu gândul la micii rezidenți: accesorii practice, solide și sigure, mobilier sau idei de cadouri pentru fiecare ocazie. Verificați și vedeți singur!

Umerașele prezentate pentru copii sunt realizate dintr-un tip special de plastic : sunt flexibile și rezistente pentru a nu se sparge ușor, oricât de mult vor încerca copiii. Culorile albe clasice vor fi perfecte atât pentru fete, cât și pentru băieții de toate vârstele și se vor potrivi oricărui aranjament. Designul estetic al umeraselor va funcționa bine și atunci când folosiți dulapuri deschise - rafturi pentru haine sau într-un dulap.

Setul de umerase este format din 6 piese tare>: lungime 28 cm x 13,5 cm. Cârligele proeminente suplimentare vă permit să agatati tricouri pe bretele de umăr, fuste sau alte articole de îmbrăcăminte cu panglici. Umerașele pentru copii de la brandul francez Atmosphera sunt un echipament necesar pentru camera și garderoba fiecărui copil!

Caracteristici ale produsului:

  • umerase pentru haine pentru copii;
  • setul de umerase conține 6 umerase;
  • dimensiuni ale produsului: lungime 28 cm x 13,5 cm;
  • umerasele sunt fabricate din plastic solid și flexibil;
  • albul se va potrivi atât fetelor, cât și băieților de toate vârstele;
  • un produs al mărcii franceze Atmosphera for Kids.
Cod produs
54423
Culoarea dominantă
alb
Lungime (cm)
28
Inaltime (cm)
13,5
Material dominant
plastic
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel