Umeraș de perete din ratan, 5 cârlige

  • Un cuier de hol minimalist cu cârlige
Umeraș de perete din ratan, 5 cârlige
Umeraș de perete din ratan, 5 cârlige
Umeraș de perete din ratan, 5 cârlige
Umeraș de perete din ratan, 5 cârlige
Umeraș de perete din ratan, 5 cârlige
Umeraș de perete din ratan, 5 cârlige
179,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeraș de perete din ratan, 5 cârlige . Pentru ca fiecare articol să fie la locul lui, iar casa să fie îngrijită și ordonată, folosește o gamă largă de umerase, organizatoare și alte gadget-uri disponibile în magazinul nostru. Oferim mobilier de casă ingenios, practic și util, cu un design interesant și la modă. Verificați și vedeți singur!

Umerașul de perete din ratan este un design al mărcii franceze Atmosphera. Articolul este fabricat din ratan natural , așa că nu este doar durabil, ci și arată frumos. Umerașul este perfect pentru hol . Suprafața netedă a cuierului și structura simplă îl fac ușor de întreținut și, prin urmare, foarte practic. Culoarea deschisă a lemnului se va potrivi cu majoritatea aranjamentelor, adăugând o atmosferă la modă, rustică, boho.

Umerașul se montează ușor pe perete; ajustați metoda de montare la posibilitățile de perete. O lungime de 76 cm va fi potrivită pentru o varietate de camere . De acum, jachetele și paltoanele membrilor casei vor fi într-un singur loc, agatate liber, pentru a se putea usca după ploaie sau ninsoare. Vezi și alte produse ale mărcii Atmosphera, specializată în producția de accesorii și mobilier pentru casă la modă, moderne, disponibile în magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • cuier de perete din ratan,
  • dimensiuni produs: lungime 76 cm x latime 8 cm x inaltime 20,5 cm,
  • ratan solid natural,
  • culoare maro,
  • 5 cârlige pentru agățat,
  • în stil boho, rustic,
  • un produs al mărcii dovedite Atmosphera.
  • >>

Producător
Cod produs
54541
Culoarea dominantă
aur
Latime (cm)
8
Lungime (cm)
76
Inaltime (cm)
20,5
Material dominant
ratan
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel