Umeraș de perete, 5 cârlige metalice

  • Umeraș pentru hol de perete
Umeraș de perete, 5 cârlige metalice
Umeraș de perete, 5 cârlige metalice
Umeraș de perete, 5 cârlige metalice
Umeraș de perete, 5 cârlige metalice
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeraș de perete, 5 cârlige metalice . Pentru ca fiecare element sa isi aiba locul si pentru a asigura ordinea in casa ta, foloseste gama variata de umerase, organizatoare si alte gadgeturi disponibile in magazinul nostru. Oferim mobilier de casă util, practic și imaginativ, cu un design la modă și interesant. Verificați și vedeți singur!

Umerașul de perete este un proiect al renumitului brand Atmosphera. Articolul este fabricat din MDF solid, așa că nu este doar durabil, ci și arată frumos. Umerașul este perfect pentru hol . Suprafața netedă a cuierului și structura simplă îl fac ușor de întreținut și, prin urmare, foarte practic. Culoarea închisă a lemnului se va potrivi cu majoritatea aranjamentelor, adăugând o atmosferă la modă, industrială, de mansardă.

Umerașul se montează ușor pe perete; metoda de instalare depinde de tipul și starea pereților. Lungimea de 49,5 cm va fi potrivită chiar și pentru camere mici . De acum înainte, toate jachetele și paltoanele vor fi într-un singur loc, agatate liber, astfel încât să se poată usca după ploaie sau ninsoare. Vezi si alte produse ale brandului Atmosphera, specializata in modele la moda, moderne pentru fiecare anotimp si ocazie, disponibile in magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • cuier pe perete,
  • dimensiuni produs: lungime 49,5 cm x latime 8,5 cm x inaltime 14 cm,
  • constructie solida din MDF solid si metal,
  • culoare maro închis,
  • 5 cârlige pentru agățat,
  • în stil industrial,
  • un produs de un brand dovedit Atmosphera.

Producător
Cod produs
54542
Culoarea dominantă
maro
Latime (cm)
8,5
Lungime (cm)
49,5
Inaltime (cm)
14
Material dominant
MDF
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel