Perna unicorn, 39 x 39 cm

  • O pernă decorativă moale pentru camera unui copil
Perna unicorn, 39 x 39 cm
Perna unicorn, 39 x 39 cm
Perna unicorn, 39 x 39 cm
Perna unicorn, 39 x 39 cm
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pernă unicorn . Decorarea unui apartament poate fi ușoara! Este suficient să alegi accesoriile potrivite pentru a oferi dormitorului, sufrageriei, camerei copiilor sau altei camere un aspect interesant. Se remarcă în special pernele decorative - cele plăcute la atingere, decorațiunile simple și confortabile abia așteaptă să schimbe interiorul casei tale! Familiarizați-vă cu oferta noastră și alegeți pernele perfecte dintre numeroasele forme, culori, dimensiuni și modele disponibile!

Căutați un accesoriu caracteristic pentru a decora o cameră pentru copii? Perna vă va ajuta în această sarcină. Este un produs al apreciatului brand Atmosphera pentru copii, care se va potrivi în camera fiecărei fete. Perna este confectionata din poliester care este placut la atingere.

Acest accesoriu se caracterizeaza printr-un design interesant o fac un decor minunat. Perna este confortabilă și durabilă : este perfectă pentru a o pune pe spate sau pe cap. Pernele colorate sunt un decor perfect pentru dormitorul unui copil, care va ajuta la crearea unei atmosfere de basm și magice, perfectă pentru jocuri lungi.

Caracteristicile produsului:

  • perna unicorn,
  • va funcționa în camera fiecărei fete,
  • perna este confecționată din poliester plăcut la atingere,
  • are un design interesant: forma unui unicorn,
  • perna este confortabilă și durabilă ,
  • un produs al mărcii recunoscute Atmosphera pentru copii.

Cod produs
54550
Culoarea dominantă
roz
Latime (cm)
18
Lungime (cm)
39
Inaltime (cm)
39
Material dominant
poliester
formă
pătrat
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
39 x 39
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel