Individual de masă, Ø 38 cm

  • Un decor unic de masă în cel mai la modă stil
Individual de masă, Ø 38 cm
Individual de masă, Ø 38 cm
Individual de masă, Ø 38 cm
Individual de masă, Ø 38 cm
64,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (26,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Individual, Ø 38 cm, iută este o propunere pentru toți iubitorii de stil modern și original. Chiar și un astfel de accesoriu discret va aduce un caracter interesant în interior și, în același timp, va proteja masa de deteriorarea vaselor încinse. În plus, individualul va ajuta la menținerea lui curată și vă va permite să creați un aranjament elegant de masă. Va fi perfect pentru interioare în stil boho, dar nu numai.

Propus de producătorul francez Atmosphera individualul a fost confectionat din iuta impletita , care este durabila si rezistenta la temperaturi ridicate. Datorită acestui fapt, putem folosi cu succes individualul în timp ce servim feluri de mâncare fierbinți, fără teama de a deteriora structura mesei după contactul cu vasele fierbinți. În plus, nu se deformează și va completa frumos multe articole de masă.

Dimensiunile individualului sunt (diametrul) 38 cm. Bej culorile sunt universale, ceea ce înseamnă că poate fi folosit practic cu orice ocazie, precum si de sarbatori in combinatie cu fata de masa. Va facilita amplasarea farfuriilor și a tacâmurilor, creând spațiu pentru un membru al casei sau oaspete.

Caracteristici ale produsului:

  • individual,
  • din iută,
  • diametrul : 38 cm,
  • este foarte robust,
  • stilul modern se potrivește multor aranjamente,
  • va proteja masa de vasele încinse,
  • va facilita aranjarea locurilor pentru sărbători,
  • completarea perfectă pentru sufragerie si pentru multe ocazii
  • produs de la marca franceză Atmosphera.
Producător
Cod produs
54823
Culoarea dominantă
bej
Diametru (cm)
38
Material dominant
iută
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel